-

jag saknar er. men jag kan fortfarande inte ta det.


köpe och köpe

pjuuuh! äntligen landat i soffan efter en lång dag. först jobb 7-14 men det blev i stället till 15.30, förflyttningsteknik stod på schemat. inte helt fel att kunna frågan är ju bara hur mkt man kommer komma ihåg när man väl står där? men all kunskap är bra kunskap, right? efter det hämtade daniel upp mig och vi for och åt snabbt på frasses. sedan på rusta och handla massa julpynt. adventsljusstakar, julgransbollar, ljus, julgransbelysning, julstjärna m.m. sedan vidare till obs ( jag kallar det fortfarande så) för att storhandla. nästa inköpet blev nog en back julmust.sedan hem och jag kunde ju inte vänta med att he upp allt julpynt så det åkte upp direkt. allt utom julgranen. myys! om jag hade orkat hade jag lagt upp bilder men har blivit himla lat på den fronten..sedan var det städning av kattlådan. tack och lov har hennes mage stabiliserat sig...jag säger inte mer än så. sedan en efterlängtad dusch och nu soffan, jag kommer förmodligen inte ta mig upp härifrån nå mer ikväll..hej på er!



stämmning

julstämmningen börjar komma. snö, julpynt, julsånger. och i morgon ska jag och bubbs fara och storhandla + handla julsaker. ska se om jag hinner köpa mig ett par stövlar också. går typ i sommarskor fortfarande..
skulle egentligen vara ledig i morgon också men ska jobba igen en dag jag bytt. slutar 14.00 men har förflyttningsteknik efter det så.sen väntar jobb heela helgen. skulle ljuga om jag sa att jag var pepp. men men. snart julledigt! :)
Idag blir nog inte särskilt mycket gjort känns det som..håller på tvätta och tänkte ta mig en lång och skön promenad sen.
Hade tänkt göra om min blogg men eftersom våran dator har fått nått fel så ville den inte vara med på det..så det får bli en annan gång.
detta blev ett rätt ointressant inlägg. men varsågod.
hejs

skurmadam eller landstingsjävel?

vaknade vid kvart över nio idag av att alba ville leka. det är som att ha småbarn typ. eller vad vet jag men ändå. Hur som helst låg jag och drog mig en stund sen klev jag upp och kämpade i mig lite frukost. Sedan satte jag igång med storstädningen, dammtorka,dammsuga,torka golv, städa toaletten, renbädda sängen...Efter det for jag hem till pappa och Biggan för att sy gardin till vardagsrummet. jag blev faktiskt nöjd. jag gillar att sy men det är sällan det blir så bra..men den här gången måste jag nog säga att jag lyckades. sedan tog jag hunden deras med mig och traskade upp i skogen för att hämta enris som jag ska ha framför kakelugnen. sedan for jag hem igen. plockade ner alla gardiner, strök och satte upp nya i alla fönster. Blev himla mysigt faktiskt :) sen julpyntade jag lite med det som jag hade, ska fara och köpa lite mer på torsdag.
I morgon är jag ledig igen, slipper bli kallad landstingsjävel och slipper höra den eviga frågan om hur kallt det är i vännäs. ALLTID frågar någon om var man kommer ifrån och man hinner knappt säga vännäs så har dom hunnit säga: men oooo! hur kallt hade ni i morrse?!
men vad morgondagen har att erbjuda har jag ingen aning om..
ikväll måste vi iaf fara och storhandla. det ekar typ i kylen. det enda som finns är kakor som är kvar sen förra veckan..annars blir det nog bara lungt. hoppas att det är något sevärt på tv.

auf wiedersehn

måndag

måndag, kvällsjobb väntar. jag är inte ett dugg sugen. vill ha jul och ledigt nu! 1månad kvar idag. Idag måste jag åka buss till jobbet och det känns verkligen som ett måste. har blivit bortskämd med att ha bil och nu kommer jag vara hemma en timme senare på kvällen typ. blä. aja sen ledig två dagar och sen jobb heeela helgen.

igår var det först jobb, fick gå hem tidigare och vi åkte upp till penglund och åt middag. sedan kom sandra och pontus förbi och vi såg ensam mamma söker, sista avsnittet. rörande. haha sedan hyrde vi en film som jag inte ens kom ihåg namnet på..så bra va den. haha

nu ska jag ta och göra mig lite frukost, eller lunch kanske. och sen hoppas på mer snö! :)

hejs

på riktigt

Fredagen började med en tur till stan med sandra och jocke. vi var förbi grottan, systemet och sen käkade vi på sub. sedan hemåt för att tagga till inför kvällen. tanken var att fira min hemkomna vän. men så blev det inte riktigt.. men jag dala pontus och sandra firade och hade riktigt trevligt. sedan kom tomas och hämtade oss och vi åkte in till stan på olles. efter det max och sedan hemåt. en trevlig kväll. bilder kommer kanske sen..
och ja" torrt så de flagnar" var nog sanningens ord.

idag har vi inte gjort många knop här hemma. men uppstigning tidigt pga kattze. hon har föresten fått ett namn nu, Alba. hon tog sig ett bad i våran toalett igår och jag fick lov att rädda henne.äckli. jag är sliten men ska försöka pallra mig ut på en promenad åtminstone. kvällen blir nog bara lugn. jobbet kallar i morgon igen..

hej på er

- 17

torsdag, snart helg igen, jag förstår inte var tiden tar vägen. men känner ingen sorg för det.
Igår var det ju som sagt kalas, vi proppade våra magar fulla med sliskigheter och hade det bra. Pappa hade med sig sin hund hit och lillkissen vart inte alls så stormförtjust. men det gick bra ändå..
Idag blev jag väckt 8.00 bara för att jag hade planerat sovmorgon till minst 11.00..frågan var om jag ville jobba på dagis idag och visst ville jag det, men när jag kollade på termometern som visade - 17 och mitt enda färdmedel var cykel ändrade jag mig plötsligt. lite skamligt att tacka nej sådär men sängen var så otroligt skön och jag hade ju faktiskt planer för dagen.. ska åka in till stan idag igen, gå en sväng och kika ut julklappar tänkte jag eftersom jag inte har pengar så jag kan köpa dom. sen promenera upp till farmor och farfar och käka där. sen kommer ju sandra hem idag, och jag har bestämt mig för att göra allt jag kan för att övertala henne att flytta hem igen.
nu ska jag ta och kladda på lite nagellack och göra mig i ordning..
fånga dagen! tjo


DW

grattis älskling

onsdag, älsklingens födelsedag, 23 år . grattis grattis! har stökat på hela dagen med tårtor kakor och städat. lillkisse har hjälpt mig, åkt runt på dammsugaren, ätit upp överbliven grädde och bara varit allmänt gullig. skulle provsmaka kakan jag bakade igår. den var stenhård torr och äcklig så jag blev förbannad och snörde altihop.
I morse var jag in till stan en sväng, strömpilen för att köpa presenter sen blev det hem igen, förmodligen den kortaste shoppingturen i min historia. men hittade i alla fall några presenter. nu har jag just satt mig framför tvn, hade lagat mat, paj och gjort en god sallad till daniel skulle komma hem..men det visade sig att han är kvar i stan än. så jag blev sur för jag hade gjort mysigt och så men nu har det gått över haha :)
ikväll blir det som sagt lite kalas, finns massa tårta så det är bara att komma och äta!


Grattis älskling

lilla damen


tisdag, men för mig är det som fredag eller något. helg för min del, ledig till på söndag. har jobbat tre dagar 7-16.30 nu, jag som alltid brukar sluta 14.00 typ så jag känner mig riktigt duktig. haha! men det är stor skillnad på att komma hem tre-fyra eller efter fem..kvällen blir så kort. ikväll har jag iaf bakat två kaksorter, varit och letat kattlåda till vår nya dam här i huset. var och hämtade en liten kattunge igår, söt som socker! en liten tjej och jag hade förväntat mig att få bära henne på lådan varje gång och schasa på henne en massa men hon är hur snäll som helst. kissar och bajsar där hon ska också. jag skulle kunna äta upp henne,mjau!!
annars så har jag ont i magen och är inne på min 6:e alvedon eller nåt. sur och grinig har jag varit idag också..mycket märkligt..?
i morgon ska jag ta mormors saab och göra en snabbis på stan. jag som alltid brukar vara välplanerad är inte det minsta planerad den här gången..daniel fyller år i morgon och jag har ingen present så det blir in och shoppa lite för mina 700 kronor som jag har kvar att leva på den här månaden..
och på torsdag kommer min saknade vän på besök! ingen kommer bli gladare än jag! det är tre månader sen, det känns sjukt. förut var det max tre timmar emellan samtalen och mötena men nu? men du är så välkommen hem min vän.
nu ska jag se lite av en film..och här kommer några bilder på lilla damen. hejsvejs


Lill tjejen

Sötnos






söndag fast ändå inte


uppe med tuppen och körde in till jobbet. fick börja med att gråta. stackars människa. gjorde mitt jobb och vid fyra snåret begav jag mig hemåt. men bilen ville inte som jag utan bestämde sig för att använda sina bromsar för att stoppa mig. detta gick bra tills jag svängde in på östras parkering och sparkade lite på snöklumparna som hängde överallt så lydde den mig sen. så hem tog jag mig i alla fall. och där hade min älskling gjort supergod middag,puss!
ikväll blir det bio, mys! var lite sugen på korpeninnebandy men det ides ja icke..nu ska jag hoppa in i duschen sen en sväng och handla lite och så..tjoss!

fredag/lördag

fredagen var först jobb på viggen.sedan en cykeltur i snöyra hem och direkt till mormor för att käka ärtsoppa och kalvdans. snabbträffa lite släkt och sedan hem och duscha och så. sedan åkte vi med peter och robin (LMP haha) till berg och drack lite och tog de bara lungt. sen kom tord och hämtade oss och vi for hem till oss..sen kom björn, hanna och emma förbi och vi drack lite mer..sen tog vi oss ingen vart utan i stället for dom hem och vi gick och la oss. haha inte så värt kanske men men.. idag åt vi en smaskig frukost och tog oss en promenad. sedan en sväng till vännäs och runt. sen hemma igen. kvällen blir lugn för mig. jobb i morgon..har inte jobbat på sjukan på typ 9 dagar, haha så ska nog vara lite chaffis ikväll och så..får se. :)

jaja, inte så mkt mer att tillägga nu. haha
ha en bra kväll! pjuss

update 20.41
nyss kommit hem efter att skjutsat in daniel,pontus och viktor till stan. så mycket snö!!! i love it! även om jag inte kan påstå att jag är någon idol av att köra bil i snöoväder och oplogade vägar och sladda och sånt men efter att snurrat mig ut från marihem(som jag alltid gör när jag är där) så tog jag mig i min egna lilla takt hem i alla fall. tanken var egentligen att besöka en vän men han ville inte vara hemma när jag plingade på så nu sitter jag hemma framför dansbandskampen i stället. rolf lennartz och max rogers är ju inte då dåliga dom heller..(?)
men som sagt jobb i morgon. så i morgon väntar uppstigning 05:45 eller nåt så min kväll blir nog inte intressantare än så här..

och på tal om nåt helt annat nu så har jag insett hur otroligt beroende jag är av andra. specielt en. men jag vet inte om jag var särskilt självständig förut heller, har jag nog aldrig vart. en nu är nog värre i alla fall. att sitta ensam hemma så här är det värsta jag vet. dessutom är jag så fruktansvärt såld på dig så jag skulle kunna gå över lik tror jag. och ibland gör det mig fruktansvärt rädd. men nu ska vi inte bli för djupa så här en lördagkväll..jag älskar dig daniel.

hej hopp på er!


9 to 5

redan torsdag och jag kan inte påstå att jag fått mycket gjort den här veckan och ändå går det så himla fort! men det gör inget för mig, det här tråkiga vädret och mörka dagarna gör mig bara deppad. hörde dock rykten om snö i morgon? hoppas hoppas. gärna 2 meter.
Idag har jag jobbat på dagis, viggen i vännäs. 9-17.30 gullungarnas gullungar!
- med vad hetej du ejentlijen?
- elina
- kanina? jaha kanina!
hahaha raringar! ska va där i morgon också 9-16. perfekt. skulle inte alls ha något emot att jobba på dagis jämt, känns bara så otroligt jobbigt att måsta plugga..äckiga tanke.
efter jobbet tog jag in cykel och begav mig hemåt, gjorde är ärende åt lillebror och sedan hem. hade som i morse klätt mig som om det vore 25 minus så var sjöblöt när jag kom hem. så in i duschen sen kom daniel hem och vi beställde varsin rulle från blå, himla gott som vanligt! sedan sprang jag över till mormor och hämtade nyabakta bullar så ikväll blir det mjölk och bullar! mums!
fredag i morgon, har inte en enda tanke på vad som ska göras men det känns rätt skönt. kanske chaffis, eller bara tare lungt se idolerna eller nåt annat coolt. men som sagt..vi får se :)

ha en skön kväll


bak och fram

onsdag. ledig idag sen så ska jag jobba på dagis tors,fre som tur är. jag grämer mig nå fruktansvärt över den där jävla karensdagen. behövre verkligen vartenda litet öre nu före jul och allt. men men..det brukar ju alltid ordna sig så. Idag så drog jag igång ett bak, dajmkaka och hallongrottor var tanken. dajmkakan blev supergod men om man nu kan misslyckas med hallongrottor så gjorde då jag det. dom som kokade i smör i sina små formar inne i ugnen..jag gjorde precis som de stod i receptet så frågan är ju vad som gick snett? men nån kanske offrar sig över dom också. min käraste fyller ju år nästa vecka så jag tänkte att det kunde va bra att ha nånting att bjuda på. sen har jag inte hunnit så mycket längre med min dag. Tänkte ta mig ut och gå en promenad. alltid nåt i alla fall. borde som sagt styra upp någon form av träning, är sugen på innebandy men känns som man ligger liiite efter där.. men får se, kanske ett gymkort i julklapp? vore ju inte fel. skulle va guld för ibland blir man lite läss på att bara sitta hemma på dagarna när man inte jobbar.. aja, nu ska jag bege mig ut innan de blir mörkt. tjo!


Dajmkakan,m-m!

rasta morfar

tisdag idag, skulle egentligen jobbat idag med men eftersom jag mådde som jag mådde igår så blev det inget av, men är mycket piggare idag även fast jag just nu gärna vill spy efter att mormor proppat i mig 21 sorters kakor ungefär.
I morse lyckades jag faktiskt sova riktigt länge för att vara jag..halv elva nånting klev jag upp och åt lunch i stället för frukost. frukost är inte riktigt min grej..så det blev en kroppkaka till frukost. sedan kom mormor och morfar och hämtade upp mig och och jag följde med dom till strand. hann träffa hilda en snabbis sedan ut och rasta morfar med rullatorn en sväng och sedan band jag och mormor upp buskar. shit va kul de va eller va? hur som helst slog tanken mig att tänk förr i tiden när de bara arbetade på gården, eller bara och bara. men ändå hålla på med sitt och det arbete man för får man själv ut något av. jag skulle lätt kunna göra det. aja efter buskracet med mormor så skjutsade jag hem dom och dom bjöd på massa fika. sen rullade jag hemåt och nu sitter jag är i väntan på att min lila älskling dammsugaren ska rulla fram och börja köra runt av sig själv. vilket inte kommer hända och jag måste verkligen ta tag i det nu.. 



Morfar

sjukdom

det som jag igår trodde var min värsta baksmälla visade sig vara både magsjuka och feber.  så gårdagen tillbringades till största del i soffan med en stor självömkan. dessutom ännu en karensdag idag. jag som lovat mig själv att inte ha någon sån den här månaden. just kämpat i mig ett glas hälsofil och en halv macka..så är ändå rätt glad att jag slipper torka skit och sånt idag..och på tal om jobb skulle jag gärna vilja ha ett nytt jobb, heltid och en fet lön. gärna det.
vill också ha vinter och snö, gärna minus 10 grader. hatar det här gåra tråkvädret..vill åka till fjällen, steka i solen och grilla korv och mysa.mm!

nu ska jag duscha och krypa ner i soffan. tjing

no more wine please

det kan man lungt säga. jag vet inte vad som hänt med mig och mina baksmällor. men den här tar nog en stark förstaplats. så mycket jävulskt. sitter och smuttar på ett glas vatten, hållit på ca 40 min och fått i mig hälften. jag skulle ge vad som helst för att bara få vända ut och in på magen och kräkas upp allt men det går inte. USCH säger jag bara. vita helger välkomnas.
men gårdagen var riktigt trevlig i alla fall. vi var hos anton och antonia och drack vin i mängder och hade riktigt trevligt. :)

idag är det ju då farsdag. vilket jag egentligen inte förstår mig på, vilket påhitt..men jag ska självklart fira min käre far med en likör. middag med hela tjocka släkten och jag måste säga att just nu känns det som det kommer bli en riktigt plåga..

nu ska jag krypa tillbaka till soffan och vänta på att älsklingen kommer hem med mitt hälsofil.

/e

skyll dig själv

ja, jag får faktiskt göra det. ibland vet jag inte ens själv vad jag gör. jag ångrar i alla fall att jag bara drog igår. jag vet inte ens varför. jag skyller på min oroliga själ. men nu är det lördag, nya dag och nya tag. jag orkar inte vara en sån där grubblare och försöka vara någon annan eller leva upp till andras skitåsikter. (oj)

nu ska jag iväg på innebandy och träffa sjöberg, det känns som år sen!
och vad kvällen har att erbjuda återstår att se.

jag älskar dig!


uppdate 17:27

Nyss avslutat en middag här hemma med älskling och viktor. tacos stod på menyn och det smakade riktigt bra.
nu harjag hängt tvätten och börjat klura på kvällens äventyr. det ryktas om stan eller vin eller fest eller bara vara, får se var de slutar men det blir nog bra i alla fall.
var ju på innebandy tidigare..vännäs-skellefteå damerna. dom fick mycket spö men kul att se ändå och sugen på att spela blev man. vem vet...

nu drog p3 på the killers - human och jag känner mer och mer att det lutar åt nån form av party. haha nämen jag lämnar det helt öppet. blir nog inte för hårt ändå, ska ju fira pappsen i morgon och så..och sen är mitt blodtryck ur form..höll på svimma två gånger i morse och mått dåligt..men men..

hoppas ni får en trevlig kväll iaf :)


fredag- free


fredag and I´m free! smet hem från jobbet lite tidigare så jag hann med den tidigare bussen. dessutom tyckte jag att jag förtjänade det efter morgonens duschparty. bussresan gjorde mig dock bara sömnig och otaggad, jag som skulle behöva vara riktigt taggad. men nu efter en kopp kaffe och en lång dusch och med nymålade naglar så känner jag mig redo för kvällen. Tror nog ändå det inte blir så livat. först middag i penglund sedan fest i stan och så. blir nog bra i alla fall. :)

annars känns det som att helgen kommer bli rätt lugn om det nu inte blir utgång i morgon haha sen fira lite farsdag och så. myshelg.

och jag kan inte släppa det. besvikelsen är större än jag trodde.

puss på er!
( avstängd pga party) HAHA

övik

dagen började med bussresa till stan för att sedan fortsätta till övik. resan gick fort och ví gick och tog en kaffe eftersom klockan bara var 9.30..sedan började dagens shopping. Efter fem timmar hade jag fått ihop en klänning, mascara, nagellack, julgardinstyg, julgransmatta, adventsljusstake. mycket nöjd. tanken var även att hitta ett par stövlar men det lyckades inte.. sedan gick vi mot bussen med ömma fötter och trötta ben. längtan att komma hem..grejjen var bara den att först får vi åka en fullpackad varm fuktig buss sen när vi kommer till nordmaling hamnar vi i världens längsta kö pga trafikolycka så vi står still typ 40 min...sedan ännu mer läss så fortsätter vi hemåt och när vi kommer på teg så får bussen soppatorsk. sjukt läss vid det laget. men tillslut så kom jag mig hem i alla fall. skönt värre! nu blire sos gute, favorit.

I morgon är det jobb.7-14.15 sedan blir det middag och lite fest tror jag. det kommer bli en bra helg känner jag.
hoppas ni också får de.


nya tag

5 november och redan onsdag. veckorna går ju galet fort. men det gör mig ingenting. fast det är rätt konstigt eftersom man typ inte gör nånting förutom jobbar..men har faktiskt lyckats släpa ut mig själv och gubben på en promenad, riktigt skönt faktiskt. kallt men härligt, vill ha snö nu och jul. fick veta idag att jag fick ledigt mellan jul och nyår så är ledig 11 dagar där, ska bli så himla skönt. var julen ska firas är ännu en gåta men de hinner nog lösa sig. nyår lutar åt hemavan i år igen. :)
I morgon bär det av till övik. gerd helen madeleine och jag. haha vilket gäng! shopping står på schemat och jag ska försöka dra igång julklappsinköpen. wish me luck! sedan jobbar jag fredag och sedan ledig helgen. kanoners. är sugen på utgång på fredag men får se..

nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fara och handla fast jag inte alls har lust. har föresten hittat en present till pappsen eftersom det är farsdag på söndag. en likör blev det. haha TJ

ha en bra kväll hörrni


It´s all over now baby blue

4 november. tisdag. uppstigning till takidas poisoned alldeles för tidigt. riktigt trött och irriterad begav jag mig in på jobbet, fick där äran att vara handledare eftersom lotta var sjuk. och handledare är något av det värsta jag vet i de allra flesta fall och verkligen just den här gången. dagen innehöll även äran att blir ner kräkad och torka blod genom hela korridoren..men varför inte? sedan fick jag i alla fall sluta och bege mig i min egen lunk ner mot stadens gator och torg. Inne i affärerna höll dom på plocka fram julpynt och jag fick världens julstämmning. längtar riktigt mycket, kommer bli så mysigt ! men först så måste en och annan julgranskula inhandlas..mina enda inköp idag blev underkläder, inte helt fel.
sedan hämtade min älskade upp mig och vi begav oss hem för att äta delikatessen blodpudding med stekt bacon. mm!l
Ikväll kanske om vi får för våran hyresvärd så ska vi fara och kika på en kattunge..jag vill verkligen!! : )

dagens tips; vi köpte robert gustavssons dvd igår,lösvikt. sjukt rolig. jag bara älskar karln!

sättet ni gjorde det på kunde nog inte bli mer fel och sättet ni sedan försöker förfina det på är bara pinsamt. jag kommer aldrig kunna förstå hur man kan säga något sånt.


d, jag ser på dig och du är det vackraste jag vet. .v.


bob dylan - Its all over now baby blue


måndagmorgon

en riktig måndagmorgon trots att jag fick sova ut medan älsklingen klev upp 06.00. inte fel men ändå sliten. En hård helg på alla sätt och vis kan man nog säga. Fredagen var lugn med idoltittande och godisätande, robin bengtsson gjorde vad han skulle och därmed min kväll också. min gubbe vad ute på egna äventyr och kom hem senare..
lördagen började med en lång och skön sovmorgon, en lång och skön dusch och god frukost. Sedan for vi och köpte ljus och for runt och tände på olika gravar. Efter det en sväng hem till mamma för att leta fram lite mer maskeradkläder till kvällen..vilket lyckades. en kanindräkt och peruk och lite annat..sedan hem för att börja göra i ordning maten och oss själva. jag var humla med humledräkt och gubben var en blandning mellan kanin och ja..något mer. haha sedan kom pontus sandra och eve för att äta med oss och korka upp. filé och gratäng stod på menyn och det var riktigt smaskigt.  sedan kom även mats förbi och efter en stund kom min käre bror och hämtade oss för att bege oss till sussi och anton och maskeraden. Kvällen började kanon, himla trevkigt, alla var utklädda -mer eller mindre. Bara synd att det slutade som det gjorde. jag förstår inte hur man kan säga något sånt till en vän. eller hur man kan säga så överhuvudtaget. det är så elakt och taskigt gjort så jag finner inte ord och att ni sen inte ens bryr er om att be om ursäkt utan låtsas som ingenting, det gör mig så besviken! men samtidigt gör ni det så enkelt för mig för nu är det ni som valt.
gårdagen var mest sliten. soffan, bakismat på blå huset, soffan igen. sen middag hos pappa och biggan, gomaten! träffa farmor och farfar..sen hem till soffan igen. inte fel. hyresvärden kom äntligen förbi med kontrakt och med kontonummer så vi kan betala in den feta hyran för två månader. uschiamig.

hur som helst så är det måndag idag, jag är ledig, himla skönt. har tagit steget och skaffat mig en egen blogg eftersom jag älskar att snoka i andras.

carpe diem
anton     danne och sanna jag och pat mats och dala
pontus och jocke pojkar :) jag och älsklingen pontus och dala
jojje och viktor

RSS 2.0