såhär


> ny lägenhet, snart snart snart! förhoppnings vid tidigare än väntat.
> sol, vår, stick iväg med all hemsk snö och ge mig sommar.
> ledigt, snart långledigt, förhoppnings får jag lämna byn och se något annat några dar.
> en vagn idag, känns bara galet. men fin var den.
> skulle behöva vinna en miljon för jag har tusentals saker jag vill och skulle behöva köpa.
> ikea ? säg bara när.
> sandra, jag saknar skiten ur mig ibland.
> och igen, ge mig sommar nu!


just nu

ny helg, lördag. jag har jobbat hela långa dagen och nu sitter jag hemma i strand och ba chillar som mest. käkat vårrullar med familyn och så. inte dumt.
Igår var det fredag,löningsfredag. riktigt efterlängtat. jag begav mig tidigt mot staden för shopping och även lunch med några jobbarkompisar. sedan storhandling på obs, jag är inte så dum ibland. fick till och med med mig ett par nya skor hem. adidas vita små saker, men självklart måste jag gå i dom och få skavsår innan jag kan använda dom..dumma fötter.
Sedan slutade kvällen med årets sammanbrott och i morse var huvudvärken inte lindrig och ögonen smalare än alla kinesers. men men.
Ikväll blir det nog bara lungt, barnvakt eller sällskapare med lillasyster. resten av byn är på galej. hejochhå.
I morgon är det kalas för hela slanten, morbror 40 bast, lillebror 19 och Hilda 1 år.

Annars så rullar det på, datorn kommer förmodligen aldrig återuppstår tyvär. så kanske det blir att införskaffa en ny, man vet aldrig..sedan har jag hittat en soffa på mias som förhoppnings vid blir våran. jag hoppas allt löser sig med lägenheterna och vi får flytta snarast möjligt.
och sen så vill jag åka bort, det behövs verkligen. och snart har jag semester så då beger jag mig nog..

jag hittade lite gamla bilder..
 
  ( johanna vet )
 

 

 

haha, jag älskar gamla bilder.

ett och annat

måndag och helgen är gjord. Fredagkväll var lyckad med 30 årsfest, god mat, sång av alla möjliga slag, trevlig folk och mycket annat. Lördag  var sol och jag upp med tuppen som börjat bli nån ny vana för mig. Satt lite på balkongen i hopp om att få lite mera färg, resultatet uteblev nog..men sedan blev det grillning och mys nere vid älven med sandra, pontus och viktor. dom kokrkade upp och fortsatte sitt festande och i stället drog jag mot stan för att äta middag med släkten. mums! Efter det var det 20-års fest för Frida som jag halkade in på, träffade många jag inte träffat på evigheter, himla skoj! Sedan hem för att somna framför tvn eftersom jag skulle upp och jobba. I stället blev det ännu en sväng till stan för att hämta. Sedan hem och sova, upp och jobba arslet av sig och sedan hem. Söndagsmiddagen bestod som de två tidigare middagarna av potatisgratäng och filé. inte mig emot men idag blir det helt klart något annat. har hört att varierad kost ska vara bra.
Fick även ett efterlängtat sms idag att jag får hämta mitt paket från h&m, mina tjockisbyxor hoho! och lite annat smått och gott förstås, kom inte ens ihåg vad jag beställt! jag älskar överraskningar.
Borde träna ikväll men min rygg har pajjat så kan knappt gå så får se vad det blir av det hela..
just nu sitter jag på sjukhusbibblan och väntar på skjuts hem, våran dator är fortfarande paj så..so long.

Fredag

en kort uppdatering, vår dator har än en gång gått sönder så just nu snyltar jag på tomas och saras.
Idag var det ledig dag igen, jag körde igång med ett storkok för att ha matlådor nästa vecka. makaronipudding och mums vad gott det blev! Sedan var det en snabbkik på nya lägenheten, dom ska tapetsera ett rum och byta köksluckor och sen är det ett rum till som skulle behövts tapetseras men de får vi fixa..längtar gärnet.
Sen stressade jag runt lite granna innan det blev hem och göra sig i ordning. min garderob är inte mycket att hurra för just nu, det slutade med ett par gamla leejeans och en svart tshirt, lagomt kul när man ska på 30-års fest men..
så nu sitter vi hos tomas och sara innan vi beger oss. någonstanns finns det ändå lite avund när alla sprättar sin första öl och cider, men det behöver inte ens sägas att det är värt det men ja säger det ändå.
trevlig kväll på er. :)

DE DU !

VILKEN LYCKA ! JAG ÄR SUPERMEGA GLADAST IDAG!


sol

sol sol sol ! jag älskar våren. I söndags var vi ute med skoter och med varm choklad och korvmackor satt och myste i solen och bara hade det bra. bättre blir de nog inte!
Igår var det jobb och regn så de gjorde inte så mycket, efter det storhandlade jag, rätt nöjd. haha jag hatar att handla.
Shoppade även på apoteket igår, ansiktskräm, nagelbandsolja och lite annat gojs.
Idag är det jobb och sol, jag sitter bara och väntar på att gå komma ut! ska kila ner på stan en sväng, måste köpa en fönsterlampa och kika på lite presenter och sånt..

Ledig i morgon och hoppas verkligen solen är med då också. yes.


tracy

So remember when were driving driving in your car,
The speed so fast I felt like I was drunk.
City lights lay out before us
and your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
and I had a feeling that I belonged
and I had feeling I could be someone


bästaste tracy, så himmelens bra.

lite om livet just nu då, igårkväll blev de tacobuffé på marias med lillebror, david, jocke och älskling. gott och äcklig mättnad.
Sedan begav vi oss hem till oss där vi bara var tills några av oss somnade och andra inte...haha vi begav oss i alla fall mot
stan för en nattmacka, subway - love!
Idag har jag mest varit rastlös, första lördagen på riktigt länge då vi inte haft nåt att göra. jag ställde mig i alla fall och gjorde
chiliconcarne åt en hel armé, det blev i alla fall massor av matlådor. Sedan tog jag mig en promenix och kika in hos mormor
morfar och nu hemma igen och robin är på besök.
det var allt just nu. trevlig kväll!

borde ja

en bra dag, igår med förutom svimning. men jag håller alla mina tummar nu. idag fick jag lov att ta mig själv till jobbet, bekväm som jag är tog jag egen bil. efter jobbet tog jag en sväng förbi solen och vips så kom dom små prickarna på näsan och kinderna. det fick mig bara att längta ännu mera till våren och sommaren. jag är så fruktansvärt läss på det här gråa, kalla, blöta, äckliga vintern. fast först fjällen sen kan det få bli sommar på direkten!
i alla fall så blev vi bjudna på middag sen i penglund, inte alls fel! egentligen borde jag tvätta och dammsuga nu men jag orkar verkligen inte. eftersom jag jobbar kväll i morgon så skjuter jag upp det tills i morgon fm.
Sen så har jag fått nån sorts noja på krämer, alltså hudkräm, ansiktskräm, handkräm osv. skulle kunna köpa hur många olika som helst! men ska iaf köpa en ansiktskräm som jag hittat så.
jaja..

det finns ingen så vacker som du älskling. all kärlek! <3 


den bästaste sommaren.

beredskap

magsjuka eller de vanliga illamåendet ? frågan är ju för grejen är ju den att daniel har ju ingen bäbis i magen och mår ungefär lika kanon som jag så.. men det lär ju visa sig.

jag hatar när det inte finns ett enda vettigt program att se på tv.

bakis eller ej

sköna söndag. synd bara att inte solen ville vara med idag. eftersom alla andra i mitt umgänge idag är mer eller mindre bakis så låtsas jag också vara sliten. dagens aktiviteter är inte många men vi har i alla fall käkat pizza med robin och någon annan. sedan blev det biltvätt och nu är det soffan och en kass film jag inte alls är intresserad av. men min talan är rätt liten idag. gårdagen var i alla fall riktigt trevlig. många kända ansikten och trevlga återseenden. yes yes.
ikväll bjuds det på köttsoppa i strand,mums. sedan film här med lite folk. och i morgon är dagen jag eller vi väntat på i evigheter känns det som. jarå :)

hejsvejs

härliga lördag

åh underbara lördag och underbara väder.
Vi vaknade tidigare än nånsin en lördag i morse tror jag. halv nio klev vi upp åt en frukost. Sedan begav vi oss mot vännäs, daniel för att träna och jag för att sola. Sedan blev det en härlig promenad tillsammans i solen. utan jacka tillochmed! vårtecken om nåt.
Sedan begav jag mig till staden. Jagade runt efter en ny bh, vilket skämt! det blev inget av med det. Istället hårspray, hårstyling, mascara och annat skoj på h&m. Sedan träffa Patricia och vi drog en lunch/fika uppe i mvg. gott och riktigt trevligt! Sedan drog vi en raketshopping. Hon inhandlade skor och jag fick med mig blommor (av plast!), en vas, en dyr,fin body lotion trodde jag men när jag kom hem visade de sig vara duschkräm, besvikelsen var enorm! Men blommorna blev kanon faktiskt hoppas nu bara katterna kan låta bli dom...
Nu ska jag strax bege mig mot hällfors för middag efter det är kvällen öppen men det lutar väl åt byns skoterevenemang.

sunshine!         

whoop

Fredag, inte riktigt men snart helg för min del. en sista kväll att jobba och den känns faktiskt mer än tung. dels för att det är min tredje men också för att gårdagskvällen fick mig på så dåligt humör och ingen lust alls till att jobba överhuvudtaget. men men. Nu på morgonen har jag i alla fall hunnit dammsuga och tvätta lite känns skönt att det är gjort innan helgen. I morgon blir det en sväng till stan för att shoppa lite nödvändigheter, blir nog en fika med Patricia också, det var inte igår! Sedan födelsedagsmiddag i hällfors, mums mums och kvällen sen blir nog rätt lugn. nu ska jag käka lite lunch sen dra mig mot jobbet..hejs

mer död än levande

ohja och den känslan vill inte riktigt försvinna även om den just nu känns under kontroll. Igår låg jag bara på soffan, frossade, sov och kräktes om vart annat. Gick i säng vid niotiden för att orka upp i morrse och jobba men istället var det upp i natt och även i morrse för att kräkas. ett tag trodde jag faktiskt jag fått magsjuka men icke. hur som ställde jag in jobb, min dyrbara buffring. men min olycka är väl någon annans lycka så varsågod.  denna dag började även den på soffan sedan fick jag lov att pallra mig upp och till affärn för att fylla på våra skåp som ekade tomma. inne på affären trodde jag att jag skulle få ge upp. kallsvettades och ville bara spy men jag tog mig till kassan och hem igen. nöjd med att åstadkommit något. sedan lyckades jag även röra ihop en helt okej tortelinigratäng också. men nu är det nog soffan som gäller en stund. älskling är och tränar så. ett detaljerat inlägg om mig och min självömkan. tack och hej

1 mars

ny helg avverkad. fredagen var lugn, käkade pizza och sen for vi till tomas, sara, alvin och nova och såg film. trevlig som jag var somnade jag i soffan nästan direkt. man kan inte alltid vara på topp!
Igår så var vi upp till lycksele sedan hem igen och till Linda och Lars-Johan som firade sina födelsedagar, där bjöds på skratt, mat och trevligheter. kvällen blev ändå rätt tidig och john blund kom tidigt även denna kväll.
Imorrse var jag desto piggare och uppe redan klockan nio. låg och drog ossf framför tvn. sedan har vi åkt skoter flera timmar så rumpan är alldeles mörbultad. men jag gillare ju.
Nu ska vi snart röra oss mot staden där bjuder papps och biggan på middag på taormina. Lillebror och farmor och farfar ska också med..mums för utekäk!

en himla bra helg. hej på er.

RSS 2.0