Torsdag

torsdag och snart helg igen. skönt! jag är ledig också. ännu skönare. har dock inga planer riktigt än. men det brukar ordna sig ändå.. men först väntar jobb, ikväll och i morgon fm.
Igår var jag på stan en sväng, köpte gardiner till köket, inte dom roligaste men rätt fina. Sen lite ljus och grejjer. och så hade jag tänkt hitta något att ha på mig på bröllopet men hittade inte ett plagg jag ens skulle kunna tänka mig. så det är bara att gå igenom alla affärer en gång till!
Sen vill jag göra om lite i lägenheten.har spanat in en ny soffa jag vill ha. skulle också kunna tänka mig nytt rumsbord och nån byrå eller så. så en resa till ikea är verkligen välkommen!


soffan jag vill ha.

nog för mig,hejs!

lägenheter

dagen blev inte så dum ändå. fått gjort det mesta. bakat,tvättat,städat,lagat mat och ändå hunnit legat på soffan.
Vi har dessutom varit och kollat på en lägenhet här i vännäby. en liten trea men väldigt billig. dock behövs det tapetseras om, men dom betalar materialet så. men vi får se..ska och kolla på en i vännäs i morgon också. Men när jag ser andra lägenheter så där så känner jag ändå att jag trivs i våran. om det nu inte vore för toaletten. men får se om det blir någon av dom där två.. 

Nu sitter jag och väntar på bondebröllopet som börjar klockan åtta. Jag har enda sedan jag var liten varit såld på program och filmer om bröllop så självklart ska även detta program ses och förmodligen gråtas till. haha


hade lust att lägga upp en bild här men hittade ingen så de blir en annan gång!

bad day

idag är inte min dag. hade tänkt ta mig upp i hyffsat god tid vilket jag misslyckades med rejält. 12.00 satte jag mig framför tvn med lite frukost. Sedan när jag skulle tömma kattlådan ser jag att alba än en gång missat lådan! illamåendet kom som ett brev på posten. slängde in en tvätt och hade sen tänkt städa men i stället hamnade jag här i soffan igen. uäe.
I morgon ska jag till farbror doktorn. usch usch. ska först ta prover också, fastande. jag kommer förmodligen svimma av hunger först.
mindre än fem månader till semester. haha gud va jag längtar!
näe, nu ska jag försöka se till att mitt illamående går över sen fortsätta städa..

hejsvejs!

sömniga söndag

det blev en rätt sen kväll igår efter att gjort ett mycket trevligt besök hos tomas och sara där även linda larsjohan tim tis och robin var. vi sjöng sånger som häll lite socker på mig och sedan blev det hejjarramsor på vägen hem. en mycket trevlig kväll. vi var väl hemma vid 03.00 och sov därför bort hela förmiddagen idag.klev upp efter 12 nån gång. sedan begav jag mig över isen till pappa och biggan där även farmor och farfar var. fikade och så sedan väntade middag i penglund och lite kik på handbollen. Nu är vi hemma i soffan igen. jag är hur trött som helst, tydligen grinig och retsam också, men det har jag ingen aning om.. alba,kissen mår inge bra igen. daniel säger att hon snart får åka till himlen. jag säger aldrig.. men hoppas hon kryar på sig..hur som, trevlig kväll!

lördagkväll

lördagkväll och tack och lov ledig. jobbade min tredje kväll igår, rätt läss. men nu ledigt. Idag har vi stått ute och frusit rumporna av oss för att se på rally. kyla säger jag bara. Sedan middag här i penglund och nu ska vi se lite hockey. lungt och skönt :)

jag har just drabbat av världens hicka. den vill inte ta slut och jag dör förmodligen snart, åtminstone kräks.
aja. har inte så mkt att skriva just nu., ha en trevlig kväll!

 
jag längtar till sommaren !

090121

onsdag 21. 6 dagar till lön, välkommet så nånting. jag ska direkt dra ner på stan och köpa nya gardiner och något att ha på mig på bröllopet också. satt igår och kryssade i h&mkatalogen så det kanske blir en beställning där med, 10% på allt så.
Igår var jag och fixade mitt gymkort så nu är det bara att pallra sig dit. sedan for vi till penglund en sväng och efter det till tomas, sara, alvin och nova. dom bjöd på semlor och bakelser. jag åt så magen stod åt 8 håll och kanter. men gott vare!

och jag blir bara mer och mer sugen på att flytta nu. hittade en soffa igår som jag vill ha också, IKEAs ektorp hörnsoffa. ny säng måste det också bli fast jag egentligen inte vill. :) hoppas nu bara att det dyker upp en sån där perfekt lägenhet snart..

nu väntar jobb och tre dagars totalt osocialt liv. dessutom bussning om nu inte min vän suus jobbar kväll också så jag kan tigga skjuts. haha

hursom,  ha en bra dag!

sommar längtan

tisdag. snö och blåst. jag drog på mig tjockt med kläder och knatade i väg mot vännäs. bankbesök stod på schemat. väl där så kom vi inte alls fram till så mycket. hon tyckte allt såg bra ut och eftersom jag inte alls kan nåt om ekonomi så höll jag bara glatt med och knatade hem igen. det är det enda jag fått gjort idag. ska snart hoppa in i duschen och sen börja middagen..

och tanken slog mig idag att oj vad tiden går fort. januari är snart slut, 4 månader så är sommaren här hoppas jag och ändå känns det som att det inte alls var så länge sen det var sommar. men det gillas. sommaren får gärna vara extra tidig i år så den blir lång och varm och skön. ohyes.

  
förra sommaren, granö                        +

mer bilder fanns inte på datorn så ni får nöja er så. hejs

måndagens sysslor

måndag. och jag skulle lika gärna kunna jobba, måndagar är nog det tråkigaste som finns. men har i alla fall styrt upp lite nödvändiga saker.
- ringt Carina Mattson om en ny lägenhet. men det är sjukt hur en lägenhet i vännäsby kan få kosta 5.500 ?! va? det är ju sjukt. aja..
- ringt Boel på personalblablabla. om mer arbete. vill ha heltid nuuu, det börjar bli lite bråttom faktiskt. känner också stressen av att börja buffra bort dom där äckliga timmarna. usch!
- ringt om att få aktivera mitt gymkort så det ska göras i morgon!
- sedan dammsugit lägenheten.
så lite har jag i alla fall ådstakommit.

Senare ska jag käka lite lunch, ta en liten promenad och kanske läsa några sidor i min bok.

hej på er.

lugn och skön söndag

gårdagskvällen var mycket trevlig. trevliga vänner, glada skratt, god mat på blå huset, badtunna och massa annat.
Idag tog vi sovmorgon till klockan 12 typ. hur skönt som helst. Åt gofrukost och la oss direkt i soffan. Sedan bjöd Sussi och Anton på middag, tacos. mumms! vi spelade lite guitar hero och for sedan på konsum en sväng för att fylla på i kylen. och nu är vi tillbaka i soffan. lugn och skön dag. men helgen gick ruskigt fort, igen. men eftersom jag hankar på runt på 80% är jag ledig två dagar till..

förväntningar, förhoppningar, önskan, längtan, spänning. just amazing.


jossan jojje                            viktor david jojje           ruben     sandra            jossan eve robin pontus

090117

lördag. kylan har gett med sig och det tackade jag för genom att ta mig en promenix. mycket behövligt. på måndag ska gymkortet styras upp. yes yes. Nu har jag just tagit mig en dusch och sitter och dricker varm nyponsoppa, m-m-m. daniel har varit och kört skoter och kommer nog snart hem..
Om någon timme ska jag och kolla på brors innebandymatch. sedan ikväll ska jojje firas. trevligt trevligt!


Grattis Grattis!




fredagens

Sitter hos sussi här med pat. dom dricker vin, jag är chaufför. blir nog utgång av nåt slag ändå. I morgon är det lördag, ska se lite innebandy, hämta sussi på jobbet, 20 års partaj hos jojje. kanoners. helg, helg underbara helg.

overkligt och så fruktansvärt pirrigt. +

trevlig kväll på er!

peppar peppar..

onsdagmittiveckan. tillbaka till jobbet igen. rätt lugn och skön dag, dock spökar vinterkräksjukan och jag gör vad som helst bara jag slipper! peppar peppar... For en snabbis ner på stan sen, men hann knappt kolla nånting så ska ner i morgon också efter jobbet, behöver nya gardiner i köket och nåt att ha på mig i helgen och så..
satt och spanade på utlandsresor idag, fasen så skönt det vore att dra iväg en vecka i maj...!

ikväll då..vi har nyss käkat middag, skav och ris. mumma! jag ska dra mig mot en varm och skön dusch. Sedan kanske sandra och pontus skulle komma förbi. det blir i alla fall en lugn och skön kväll..
 
annars så taggar vi inför helgen :)

gokväll

kattsjuka?

detta är min lediga dag, den är värd guld, synd bara att det är en tisdag och inte lördag eller söndag. men är hur som helst ledig nästa helg så. Igår jobbade jag ju som sagt på dagis stan. 15 små rara 1-åringar, inte helt fel. Slutade 17.00 och daniel hämtade upp mig sen for vi hem till pappa och biggan som bjöd på middag, mumma. Efter det blev det en sväng till penglund för att hämta nå grejjer. sedan snabbshopping på konsum, insåg idag att vi nog glömde hälften men..Sedan for vi förbi och kollade på lillebror innebandymatch. Strand-spöland. Träffade Anneli och Frida där, mycket kärt återseende. Sedan var det hem och tvn och sängen väntade. Hade tänkt mig en lång sovmorgon idag men som vanligt körde katterna igång.. 1 lampa, 1 ljusstake, 1 blomkruka blev morgonens offer. Alba är dessutom sjuk. vinterkräksjuka eller nåt. tredje dagen idag som det typ rinner ur henne och inte kan hon pricka lådan längre heller. ÄCKLIG! men jag vill ju att hon ska få bo kvar hos oss så jag matar henne med hälsofil....
Idag har jag tänkt vara duktig. Har redan skickat in min jobbansökan och ringt banken. Snart tänkte jag dra på mig skiddressen och dra en vända i spåret. Och efter det städa lägenheten. vi ser väl hur långt jag kommer..

Alba och Daisy

090111

jag kan inte förstå och jag kan ingenting göra. jag skulle bara vilja döda om och om igen för INGEN,INGEN ska någonsing få göra sådär. man känner sig rädd, förtvivlad, hjälplös, ledsen, orolig ja en massa. älskade älskade vän, kom hem.

I natt blev det ca 2 timmars sömn, galet trött for jag och jobbade. till min glädje slutade jag i alla fall lite tidigare. Dessutom unnade vi oss en god lunch framför slalomen. och sedan råkade middagen bli på blå, men en kycklingsallad iaf. Sedan kom mitt utbrott. jag låg i sängen som ett barn och kastade saker i väggen och grinade men efter 10 min var det över..
I morgon är det jobb på dagis, sandbacken i schtaaan. jobba med gunnsan, hoho.

försent eller vad är det?

god natt!

min lördag

oh my. nyss hemkommen från jobbet. kastade formligen i mig en macka direkt. efter att ha ätit 1 billys klovckan 16.00 och sedan sprungit häcken av sig. jag kan ha sån oändlig hemlängtan när jag är på jobbet sen när jag kommer hem och katterna är dom enda som väntar mig så vet jag inte riktigt varför. nu menar jag inte att jag tycker synd om mig själv utan mer varför jag har sån stress hem efter jobbet osv. aja. det är väl nåt bra med det med..

Började i alla fall dagen strax före tio i morse. Daniel gjorde mysfrukost och sedan skjutsa jag honom till pontus. skoter hela dagen och öl hela kvällen stod på deras schema. själv drog jag igång den "nya" bilen som vi under en vecka lyckats bli fotad med, krossat en bambi så lamporna bara flög, även de nya extraljusen daniel satt dit ochsedan i morrse jag  fick jag skrapa bort bambis kvarlevor från rutan....men aja. den är småhärlig på sitt sätt. alla fall så begav jag mig till EM för att hitta nåt på rea, jag gav det 10 min sen gav upp. I stället en sväng till farmor och farfar som bjöd på snabbfika. Farfar, älskade farfar. va stark. Efter det rullade jag slutligen till jobbet. och i morgon är det uppstigning 05:30 nåt men först ska jag vara chaufför..jag kommer vara piggast! förövrigt så är det här min första vita helg på jag vet inte hur länge. stolt är fel ord men nöjd. och behövligt. jag skulle verkligen behöva rena mig. sandra kom hem så vi kan rena oss tillsammans.


och dagens plus får bli att jag finally kan sätta upp mitt hår igen. väx väx väx!

hoppet.

up up and away

up up and away.

godmorgon och goddag. idag hade jag ställt väckarklockan så jag skulle kliva upp lite tidigare och fara ut och åka skidor. men vad händer? jag stänger av den kryper längre ner under täcket slår på tvn och ligger kvar en timme till. vacker elina.
klicer sen upp och ser hur härligt väder det är, men då var det försent. måste strax springa ut till bussen som tar mig till jobbet. var och kolla på bil igår men blev inget köp. men till veckan hoppas jag!

Granen och allt är borta nu, vårt hem ser sterilt och skittråkigt ut. jag vill flytta.

och att det ska vara så svårt att kunna glädjas åt någon annan en gång. alltid samma.alltid.

näe, nu ska jag dra på mig jeansen och pallra mig iväg.

trvlig helg.

stök

idag åkte julen ut. bort med allt julpynt, det enda som är kvar är gardinerna och så väntar granen på att kastas ut men det ska ske ikväll! den barrar nåt så historiskt nu, kanske för att den inte fått vatten på flera dagar..men nu ska den hur som helst ut. känns som skönt att få bort allt julpynt och så, fast jag blir även påmind om att jag måste pallra mig till stan och köpa nå prydnadssaker eller nånting att ställa på hyllor och i fönster. det ser riktigt tråkigt ut just nu. men det blir kanske till veckan eller så. måste inhandla nya köksgardiner också.
I morgon och hela helgen jobbar jag kväll. plågeri vill jag kalla det. men ikväll kanske jag ska köpa en liten bil så då slipper jag i alla fall bussen. hoppas hoppas! ( :
försökte mig på att beställa hem bilder, men våran dator är ju som den är så jag la ned det..
nu ska jag se oth, hoppas daniel kommer hem snart och sen göra lite middag..

olé

babysitting

oj så trött. helt galet. gick och la mig vid halv ett och som vanligt när jag ska sova själv sover jag riktigt dåligt. sen 04.40 kom daniel hem tror jag och kissemissarna blev jätteglada och ville leka med allt som plingade och prasslade. sedan ringer väckarklockan 07.30. men pallrade mig upp strax före 8. Och sedan hem hit till strand och käka frukost. sedan barnpogram, luftens hjältar och räddningspatrullen med mina småsyskon. dom var inte alls lika förtjusta som jag. men barnpogrammen var verkligen bättre förr.
Nu sitter jag och kollar varifrån jag ska framkalla lite bilder. måste också köpa ramar som kan stå på tavellisterna vi fick i julklapp.vill bara bort med allt julpynt så man får sätta upp nåt nytt.
sen så har illamåendet sen igår inte gett sig..vad som helst men inte kräksjukan. dessutom kör jag med renixin och nässpray igen. men varför bli förvånad? aja..
nu ska jag snart göra lunch sen ut i backen och åka. tjoho! haha


jacob och klara-marie

kvällen

gårdagskvällen blev mycket lyckad. dock dyr för min del. skärpning skärpning!
Idag så var vi förbi pappa och birgith en sväng sen följde lillebror med och vi tog skotrar till mamma. Där bjöds det på fika med släkten. sedan hem igen. legat i soffan, ätit middag i soffan och sovit i soffan. hade tänkt ha en lugn skön mysig kväll tillsammans men i stället så måste daniel ut och ploga till i natt. självklart tycker jag minst lika mycket synd om mig själv som måste sitta hemma och vänta. haha men visst, älskade snö.

I morgon ska jag vara barnvakt åt jacob och klara-marie, mina småsyskon. ska även försöka börja få bort lite julsaker. granen tillexempel som barrar mer än nånsin.

god kväll på er.

dags

idag var det dags för jobb igen och även uppstigning långt för tidigt än vad jag vant mig med. ledighet med nära och kära är verkligen underskattat. jag fick jordens ångest när jag kom tillbaka på jobbet idag. men de senaste 12 dagarna har verkligen varit så sköna.dessutom slog mig tanken när jag kom till jobbet att det är dags för något nytt. och även för heltid och högre lön. jag måste verkligen ta mig i kragen och styra upp nu.
Helgen annars då? Fredag blev det fest. först här sedan hos anton och antonia och sedan olles. riktigt trevligt! igår var det mest bara lungt. käk på blå som så många gånger annars denna ledighet. och kvällen så låg jag själv framför soffan och zappade mellan wallander och jrkronorna i hopp om att somna tidigt. 4 timmars sömn fick jag ihop i alla fall.

Ikväll blir nog bara lungt. jobbar kväll i morgon sen ledig igen.
hejs

09

nytt år och nya tag. nyåraftonskvällen firades hemma hos tomas sara alvin och nova med ett stort glatt gäng! dom hade styrt upp caterad mat från marias och så, både smidigt och himla gott! kvällen var himla trevligt. starten på det nya året mindre trevlig med en långpromenad hem från vännäs i nylonstrumpor och en liten klänning i 15 minus. haha men man får skylla sig själv ibland. Igår var bland det slitsammaste. gjorde inte många knop i onödan. pizza,hyrde film, sov, låg i soffan, åkte en sväng till stan med sandra och robin, mera film. en stund där var vi på väg till fjällen också men det blev inget av.
Idag har jag gjort lite nytta i alla fall, tvättad och städat lite, tänkte ta en promenad också men har inte lyckats bunta på mig alla kläder och pallra mig ut än..så får väl se hur de blir med den saken.

jaja, hej på er.

RSS 2.0