min lördag

oh my. nyss hemkommen från jobbet. kastade formligen i mig en macka direkt. efter att ha ätit 1 billys klovckan 16.00 och sedan sprungit häcken av sig. jag kan ha sån oändlig hemlängtan när jag är på jobbet sen när jag kommer hem och katterna är dom enda som väntar mig så vet jag inte riktigt varför. nu menar jag inte att jag tycker synd om mig själv utan mer varför jag har sån stress hem efter jobbet osv. aja. det är väl nåt bra med det med..

Började i alla fall dagen strax före tio i morse. Daniel gjorde mysfrukost och sedan skjutsa jag honom till pontus. skoter hela dagen och öl hela kvällen stod på deras schema. själv drog jag igång den "nya" bilen som vi under en vecka lyckats bli fotad med, krossat en bambi så lamporna bara flög, även de nya extraljusen daniel satt dit ochsedan i morrse jag  fick jag skrapa bort bambis kvarlevor från rutan....men aja. den är småhärlig på sitt sätt. alla fall så begav jag mig till EM för att hitta nåt på rea, jag gav det 10 min sen gav upp. I stället en sväng till farmor och farfar som bjöd på snabbfika. Farfar, älskade farfar. va stark. Efter det rullade jag slutligen till jobbet. och i morgon är det uppstigning 05:30 nåt men först ska jag vara chaufför..jag kommer vara piggast! förövrigt så är det här min första vita helg på jag vet inte hur länge. stolt är fel ord men nöjd. och behövligt. jag skulle verkligen behöva rena mig. sandra kom hem så vi kan rena oss tillsammans.


och dagens plus får bli att jag finally kan sätta upp mitt hår igen. väx väx väx!

hoppet.

Kommentarer
Postat av: Sara

Hoppas du orae dej upp imorse.



Men du, de låter som en ganska oklok hyresvärd. På isbanegatan här i vännäs finns fina lägenheter. Där bodde jag & Tomas innan. & där är de absolut inte lyhört. Första veckan jag bodde där trödde jag alla andra i huset va bortresta :)

2009-01-11 @ 08:02:10
URL: http://www.laceup.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0