lycksele x 3

de senaste dagarna känns det som om jag inte gjort något vettigt alls. riktigt sant är det väl inte men tiden går så fort..
I måndags bjöd emelie på tjejkväll, kul att få träffa alla gamla rävar igen. efter det for vi en sväng till älven och grillade korv.
I tisdags så styrde jag och suus upp storbak. bakade bullar, muffins, tekakor och två kaksorter. man känner sig så rik när man bakat. haha sedan så fick vi för oss att fara till lycksele, det visade sig bli första svängen av tre den här veckan (!!!). vi kom hem vid halv tre någon gång efter körning i dimma,vägarbete och regn. fy säger jag bara! Igår var det dags för andra svängen till lycksele. skoterkörning på vattnet till daniel och de andra pojkarnas stora glädje. jag var mest bara hungrig...vi kom hem i bättre tid den här gången i alla fall och hann även med att prata med farbror polisen och provsitta baksätet på hans bil..Idag har varit en lugn oh skön dag, varit hem till mamma en sväng som bakat i bagarstugan så vi fick med oss en massa bröd hem. sedan for vi och spelade minigolf med david,jocke och robin.
Ikväll blir det kanske att fiska lite och bara ta det lungt sen i morgon åker vi till lycksele för tredje gången. galet jag vet.

på söndag börjas det. jag gruvar mig verkligen, även om det bara är 4 dagar typ. chefen ringde här om dagen och fick mig verkligen att inse att det är uppstigning 05.30 på söndag...jisses.aja förhoppningsvis får jag med mig min älskling till sundsvall sen till ikea så då kan det ju vara bra med lite pening. på tal om det så är lönen mer efterlängtad än någonsin nu tror jag..

thats alles. hej

ännu en vecka..

så har en ny vecka rusat förbi. en bra sådan. hunnit med lite av varje..födelsedagar, fest, myskväll, sol och bad, sovmorgon och annat bra. inga större utsvävningar men det behövs inte för mig.
Idag har vi varit uppe i selet och badat med sussi och anton, riktigt skönt var det. sedan bjöd pappa och biggan på middag inte fel. kvällen var tänkt att spendera i soffan men älsklingen fick för sig att fara och fiska så jag blev ensam här i stället men tror bestämt jag har en daim i skafferiet jag kan umgås med..haha i alla fall är det en bra film nu klockan nio så det blir nog bra!
1 vecka kvar av semestern men har fått beviljat havandeskapspenning nu så 3:e augusti går jag på ledigt igen vilket innebär 4 dagars jobb ungefär..
 
så mycket mer har jag inte att tillägga nu..någon bild från helgen kanske. hejs

   

dagarna

så var det måndag igen, veckorna går så ruskigt fort! Äntligen har i alla fall älsklingen fått semester. det firades med en lång sovmorgon i morrse. Välbehövligt efter helgen också.
Helgen som bjöd på en fredag med regn men ändå lite vännäsdagarna där på kvällen. Lördagen blev det först marknad, middag på hotellet, förfest hos sara och tomas och sedan ner på byn. Träffade som vanligt hur mycket folk som helst, riktigt trevligt! Igår gick vi en vända till på marknaden för att köpa tunnbröd som vi fått smaka på och insåg att vi måste införskaffa. det blev även en matbit på hotellet igen med sara,tomas,hanna och urban.
Kvällen var sedan lugn, jag var på kalas hos kusin i stan men sedan var det bara soffan och mys. riktigt skönt.

vad som händer idag kan man ju fråga sig. jag har  massa tvätt som ska tvättas sedan fick jag låna en ny bok igår som jag ska börja med. Gubbas är i penglund och grejjar med bilen (inte den vi just köpt). och eftersom vädret inte visar sin bästa sida blir det nog mest en slappardag..

lite bildbevis från helgen..adios.

      

 

gråa dagar

gråa regninga dagar, semestern bara svischar förbi! Idag får i alla fall älsk äntligen semester så slipper jag vara själv i regnet. har hunnit med en del brasaker under dom här gråa dagarna i alla fall.igår var det stadstur, besök hos farmor, storhandling på obs, valde ut en samlarservis, köpte lite onödiga prylar och sen middag hos farmor och farfar.
Idag har jag varit med morfar på förmiddagen sedan bjöd mormor på lunch och nu har jag slagit mig ner i soffan efter att städat upp på ballkongen. så jag och gammlingarna, aja!

I helgen väntar ju i alla fall vännäsdagarna, lite sol och värme tills dess vore ju inte fel.
men de blir nog bra ändå.

ikväll ska vi upp till örträsk och grilla,mums!


delar av min servis rosentahl, loft.

regn hos mig

jo en hel del också. Har regnat sen jag klev upp igår morrse. termometern visar på ca 10 grader. jag har svårt att se det roliga med det hela. deesutom har regnet formligen spolat bort mina blommor på ballkongen så det är blomjord och gegga överallt. himla fint.
Men måste ändå säga att regnet har haft något gott med sig..
- jag har idag hunnit städa hela lägenheten från topp till tå.
- packat upp en flyttlåda som av någon anledning blivit kvar.
- nästan läst ut min bok som var så svår att komma in i, nu kan jag inte sluta.
- daniel fick sluta tidigare från jobbet och vi kunde köra iväg ett par högtalare som inte fungerar utan bara stått och samlat damm + att han fick grejja lite i bilen.
- varit till mamma och matat deras katter eftersom dom är på semester söderut..
inte så dumt ändå, sånt där man aldrig gör en dag då solen skiner.

I morgon ska jag med biggis till stan en sväng, spana in en servis som jag kan samla på och sedan köpa lite presenter till kusiner som fyllt och fyller år

det var allt här ifrån, nu kan solen komma tillbaka!


måndag fast ändå inte

så var helgen över och den första semesterveckan. måndag här igen, känns inte alls som en måndag brukar göra, skönt! Helgen har varit lugn och mysig och bra. Fredag umgicks jag lite med sandra pontus och robin medan älsk drack öl med några andra. lördag åkte vi en sväng på marknaden i bjurholm enbart för att få köpa munkar. mums. sedan firade vi pappa och var bjudnapå middag, grekisk pyttipanna - en riktig mumsig en! Efter det blev det besök hos tomas,sara,alvin och nova där det bjöds på kladdkaka och en trevlig kväll.
Söndagen började med att stöka i vårt " tredje rum " som stått orört sen vi flytta in, där saker bara stuvats in och samlat damm ungefär..nu börjar det i alla fall få lite myskänsla. men jag vill verkligen ha en vit gungstol är. har helt fastnat i det så måste nog försöka leta rätt på en..
sedan begav vi oss en sväng till stan och köpte och kika lite. sedan begav vi oss hem och sedan tillbaka till staden för att se bio, var evigheter sen sist! Baksmälla blev det, riktigt rolig film!
en mysig och bra helg, tack för de. nästa helg väntar vännäsdagarna. jag hoppas verkligen solen och värmen återvänt då. annars är det inte som de brukar..
nu är frukosten avklarad och snart är det tvätttid..hej på er.

3 juli

Idag visar termometern på endast 18-19 grader. nu när man hunnit vänja sig med värmen så känns det riktigt hurvigt ute. men skönt ändå med lite svalare ett tag iaf.
vi har nu införskaffat oss en bil. en gammbil, lika gammal som mig själv så fin en fin årgång. kan inte säga att det är bilen jag drömt om men den duger. provade igår att packa in barnvagn och det gick bara bra så bilen får nog duga i vinter iaf..och framförallt skönt att ha en bil igen!
Igår var det lite slott och bad på schemat..idag har jag ingen aning. funderar på att åka hem till mamma och rota fram gamla kartonger med bebiskläder sen jag va liten.
och nu är det då minst två veckor sedan jag skickade in ansökan om havandeskapspenning så jag börjar bli nervös att jag inte får någon, säkert jag själv som strulat till de med papperna..hoppas det kommer nån sorts beviljan snarast!

Annars i helgen så har en större del av vårt umgänge packat ihop partyväskorna och dragit söderut. sundsvall närmare bestämt. galet hur fort ett år går. hur som helst så känns det så långt borta nu, men måste erkänna att det inte hade varit dumt att få följa med en liten väska. I stället blir det nog rätt lungt. det enda som finns på planeringen är att uppvakta pappa i morgon som fyllde år igår.

nu ska jag och katterna smälla flugor som invaderat vår lägenhet i natt.

RSS 2.0