måndag fast ändå inte

så var helgen över och den första semesterveckan. måndag här igen, känns inte alls som en måndag brukar göra, skönt! Helgen har varit lugn och mysig och bra. Fredag umgicks jag lite med sandra pontus och robin medan älsk drack öl med några andra. lördag åkte vi en sväng på marknaden i bjurholm enbart för att få köpa munkar. mums. sedan firade vi pappa och var bjudnapå middag, grekisk pyttipanna - en riktig mumsig en! Efter det blev det besök hos tomas,sara,alvin och nova där det bjöds på kladdkaka och en trevlig kväll.
Söndagen började med att stöka i vårt " tredje rum " som stått orört sen vi flytta in, där saker bara stuvats in och samlat damm ungefär..nu börjar det i alla fall få lite myskänsla. men jag vill verkligen ha en vit gungstol är. har helt fastnat i det så måste nog försöka leta rätt på en..
sedan begav vi oss en sväng till stan och köpte och kika lite. sedan begav vi oss hem och sedan tillbaka till staden för att se bio, var evigheter sen sist! Baksmälla blev det, riktigt rolig film!
en mysig och bra helg, tack för de. nästa helg väntar vännäsdagarna. jag hoppas verkligen solen och värmen återvänt då. annars är det inte som de brukar..
nu är frukosten avklarad och snart är det tvätttid..hej på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0