klänningsnoja

det blev inget bad idag i stället begav vi oss mot staden för att inhandla sommarkläder och annat. jag fick med mig 3  klänningar, en bikini (kors i taket!), lite smink och en present till pappa. nöjd med alla mina inköp, inteI ofta det händer! en lyckad dag. I morgon blir det beachen i stället, det tror jag blir kanon.såg ut att bli ännu varmare så..

ikväll ska det änteligen inhandlas en bil. yes yes yes! skulle också behöva städa..får se hur de blir med den saken..
mormor har gjort rabarberkräm som ska hämtas och ätas i alla fall! :)

helgen, sundsvall? piteå? hemma? vi ser ju..

baka liten kaka

första semesterdagen har verkligen bara varit en slappardag. först en riktigt skön sovmorgon. sedan ballkongen och en bok. sedan en sväng ner och svalka sig vid älven..inte fel. jag älskar sommaren!
har gjort lite nytta idag också..tvättat, storkok spagetti ocg köttfärsås, tror det blev fem matlådor eller nåt. haha sedan bakat en god kaka som vi just provsmakat,mums!

vi har nu äntligen hittat en bil vi kan tänka oss ha. tyvär är den 10 mil bort så det blir inget förrän i morgon..men bättre de än ingenting.
i morgon blir det kanske havet, eller så stan. beror på väder och vind. såg ut att forsätta va varmt men ännu varmare på onsdag så. hur som blir det nog bra.

jag längtar nå fuktansvärt nu, lillen.

tjing

semester

änteligen! semestern är här och värmen kvar än så länge. trodde jag skulle flyta bort på jobbet idag, så fruktansvärt varmt!
Direkt jag kom hem från jobbet åkte vi till hjoggsjö för att doppa oss, man kunde till och med lika i och bada. huur skönt som helst! Sedan åkte vi hem och lagade en riktig gomiddag ute på ballkongen. färskpotatis, regnbågsfilé med fetaostsås och sallad. Mums! sedan slumrade jag till lite här i solstolen och älsklingen på soffan. känner redan semesterfeeling. synd bara att det är två veckor till älsk får semester men men, här ska njutas.
I morgon var jag sugen på att fara till havet om någon vill ta mig dit. annars blir det sol och bad här i närheten. tisdag blir det att göra stan med sandra och mer än så har jag inte planerat.

nu ska vi och lämna tillbaka saaben, skulle helst vilja köpa en ny bil nu ikväll..knappast troligt men..

hej på er!

nedräkning

1 fjuttig liten dag kvar att jobba sedan semester. just nu känns det som om jag är den enda som jobbar och alla andra är lediga och ute och roar sig. givetvis är detta en lätt överdrift och egentligen mest självömkan. struntsamma, i morgon är det semester!!!

annars så händer inte så mkt här. i morgon köper vi förhoppningsvis en bil, man blir ruskigt handikappad utan. som tur är har jag fått köra saab hela helgen, inte fy skam.

näe har ingen lust med bloggande nu, sängen och nån dålig film på tv väntar.
sen säger jag bara en sak, hellre med på ett hörn än inte med alls. tack för den.

gokväll.

värmen och jag


sol, värme och ännu mera värme. jag ska inte klaga men jag är verkligen inte den solfantast jag brukar vara. skuggan, vattnet och vinden har varit mina vänner idag. började med frukost på ballkongen, soltermometern visade på 48 grader. sedan kom jag på att jag skulle ringa till frissan för att kolla om dom hade någon tid och det hade dom! tog räcern till vns, svettades som ett djur när jag kom fram men fick mig i alla fall en ny lugg och lite mindre risiga toppar. mormor hade redan styrt upp betalningen så gratis var det också och nöjd blev jag med även om jag väntar på att mitt hår ska bli 2 deci längre, helst över en natt.
efter det tog jag mig i slowmotion hem igen, käkade lite lunch och gick sedan ner till älven för att svalka mig, mycket skönt! om jag hade haft badkläder hade jag doppat mig men det blev bara till knäna. sen for jag hem och dog på soffan. skuggtermometern visade då 29 grader. jag unnade mig några minuter i soffan sedan åkte dammsugaren fram, välbehövligt men om möjligt ännu varmare! haha
sedan kom simon förbi en sväng och vi pratade lite strunt sedan lagade jag mig lite middag och nu har skuggan intagit vår ballkong, vilket inte gör mig nånting, inte vår kära kattskraka heller. hon har mest hållit sig inne idag och roat sig med att jaga flugor i fönstrena så krukorna yr! och inte förstår hon när man blir arg på henne heller. aja, nu ligger hon är utslagen på ballkongen och vore det inte för grannarna skulle jag lägga mig bredvid på betongen. haha
som ni förstår så jobbar daniel över även ikväll..och i morgon när han äntligen är ledig börjar jag jobba...hur var det nu med yrkesvalet igen?! jaja, söndag-semester!



sumsum


tillbaka till vardagen, men ändå inte riktigt. sommaren har äntligen kommit! sol och värme, känner dock att jag inte alls tål värmen lika bra men ändå. ska inte alls klaga nu trots att jag sväller, svimmar och har mig. det är ju i alla fall sommar!

midsommar var super! vi hade med oss husvagnen till berg där vi tillbringade större delen av helgen. men hann även med midsommardans i strand, cruising med raggarbil, besök hos TJ (pappa), vännforsrodden, riffraffruff i örträsk m.m.
god mat, trevligt sällskap, helt okej väder så helgen var verkligen lyckad!

Idag har vi (några jobbarkompisar) varit till vindeln på besök. även det mycket trevligt.
ätit gott och mått gott.
 
nu sitter jag långt nersjunken i soffan i väntan på att första tvätten ska bli klar så jag kan tvätta mera, jippie.
sedan ska jag hämta daniel på jobbet som jobbar över hela veckan. hut tråkigt som helst. anledningen till att jag måste hämta honom är att vi sålde vår bil idag. så ny måste införskaffas omgående. haha

mot tvättstugan,hade!

   

fantastiskt

jag är så galet ledig nu och det finns inte en chans att någon skulle få mig att jobba. men jag klarade 6dagars trots min ovana. 3 dagar max 4 brukar jag oftast arbeta. hur som helst är jag ledig 4 dagar nu. och bäst av allt hela midsommar. jobbat två år i rad nu så det känns kanon.
Idag hade jag tänkt ta mig en sovmorgon det gick inte alls så bra, hade världsproblem med att somna om efter att daniel åkt till jobbet men någon timme blev det i alla fall sen klev jag upp. mest inte gjort så mycket alls,suttit ute på ballkongen och försökt få lite sol och så. sen ska vi fara och packa och bädda i husvagnen och hämta den och så..
jag hoppas på sol och värme i morgon, åtminstone inte regn! håller alla tummar och tår.

har hunnit med ett besök på mvc i veckan, var 2 månader sen sist drygt så de va kul med lite uppdatering. alla värden såg bra ut och hjärtljuden hördes tydligt och bra, jag har gått upp 3 kg så hoppas det inte skenar iväg nu på slutet. rätt skönt att det inte är 30 tackochlov! och nu är det inte ens 15 veckor kvar, jisses vilken längtan! : )

glad midsommar på er alla.
här kommer en bild från ifjol hade jag tänkt men dom var visst inte sprade på den här datorn..to bad.


sommar sommar sommar

dags för en liten uppdatering om allt och ingenting.
flytten är avklarad och det känns hur bra som helst, fick idag också veta att vi snart får nya grannar och även dessa av bästa slag! kommer bli kanon. vi har börjat få hyffsad ordning nu i alla fall, ny säng vilket är ett stort + nu när det förhoppningsvis kommer bli varmare om nätterna. det ena rummet står dock kvar som ett litet mindre bombnedslag men det blir en senare fråga..
jobbet, sommarschema som inte alls är nån hit. gruvar mig inför 6-dagars. men sedan är det inte länge kvar förrän semester. tack och lov! sedan jobbar jag tre dagar och sedan havandeskap vilket jag gruvar mig för eller mest för att min ekonomi kommer vara näst intill obefintlig. men men,det löser sig alltid.  fick ju tillbaka på skatten idag, hela 370 kronor! men man ska inte klaga.

sommaren väntar jag fortfarande på men det är nog bara att inse att det är det här som är vår sommar. men i alla fall är den massor gånger bättre än den hemska mörka vintern så det gillas! lite varmare, mer sol och mindre blåst så är jag nöjId. men det kan gärna vänta tills jag ska vara ledig också så..

I helgen var det 20-års fest för pontus. riktigt trevflig men lite för kallt, men ändå.
I morgon tar lillebror studenten, 2 år sedan man själv gjorde det. tiden går så sjukt fort.
snart midsommar, jag längtar och är faktiskt ledig i år. myyyys!

dessvärre har jag dragit på mig en förkylning nu, riktigt tungt känns som jag har betong fulla hjärnan.
hoppas man blir frisk fort igen bara.

annars så börjar magen växa mer och mer. ska snart till barnmorskan igen för att mäta och väga och lyssna. skojsigt även om jag verkligen blivit skeptisk till barnmorskan men..16 veckor kvar nu, skynda skynda!

glad sommar på er.

RSS 2.0