bra bra

braiga torsdag. jag plågade mig igenom första timmen men sedan vände allt och jag har mått prima. god lunchning med madeleine på 9 trappor. sedan efter jag slutat promerade jag till farmor och farfar där bjöds det på våfflor och med mig hem fick jag en burk hemmagjord hallonsylt, hembakta bullar, en duk, en film och matlåda. jag vet inte men jag kan utan att skryta säga att dom är dom bästa farmor och farfar som finns! Sedan hämtade daniel upp mig och vi for och tränade. himla skönt. sen när vi kom hem kokade han ihop en riktigt smarrig kycklinggryta och ungefär ett kilo makaroner till men det gör inget för de var himla gott och han är himla go han med.
lön har jag hunnit få,inte alls fel. dock skenade våra matkostnader från förra månaden iväg, kan bero på mina mindre begåvade köp och att vi aldrig tagit oss för att storhandla som vi i vanliga fall gör, vännäs är inte direkt billigast i branchen..
nu ska det ses på tv och smaska i sig en och annan bulle. i morgon är de jobb igen sen heeelg och ledigt! wunderbar.

pjuss


en tredjedel

12 veckor = 3 månader = en tredjedel. det känns helt galet. men oj så bra ändå. bara det attans illamåendet ville ge sig..
Idag diskuterades även semester och sommaren på jobbet och medan solen sken kändes det verkligen nära, när jag sedan kom ut och kände blåsten och ögonen som tårades av chocken av att få sol på sig så insåg jag att vi nog har ett tag kvar tills dess, men gudars så jag längtar!
Sen jag kom hem från jobbet har inte mkt blivit gjort. först soffan sedan kokade lite potatis och fiskbullar med hummersås som jag så mysigt fick äta upp själv. Daniel kom hem och for direkt och tränade. jag hade också tänkt pallra mig på gymmet, men satsar nog på promenad i stället.
jag längtar till helgen och hoppas på sol då med. ohyes!


tisdagssysslor

ledig tisdag. superhärligt väder ute, lite sådär vårväder. det gillas! tog mig en promenad runt byn, riktigt härligt.  Annars har jag inte åstadkommit allt för mycket denna dag, sov dåligt som jag gjort de senaste nätterna, vaknade vid 10 men klockan hade lika gärna kunnat vara 5. pressade med möda i mig frukosten och kikade en stund på tv. Sedan fikc jag ett ryck med dammsugaren och en sväng ner till tvättstugan så lite nytta har jag gjort. Nu ska jag se gamla cityakutenavsnitt och sedan är det middag i penglund.
I morgon är det jobb igen, tre dagar.jag bara hoppas hoppas jag slipper illamåendet. men det visar sig nog..
hej på er!

just ja, tack hm för dagens katalog men inredningsgrejs.HOME kanske man ska säga. jag ska absolut beställa något, någon fler?

work weekend

sista timmen på jobbet. inte fel, men helgen har gått himla fort! så de känns fint. Igår var vi och hälsade på Alvin, käkade lunch med hela familjen Segerljung/Svanefjord. En bra start på jobbardagen!
Efter jobbet var tanken en sväng förbi statoilfesten, svängen blev väldigt kort och mer en hämtning. natten ska vi inte ens tala om sen.jag säger bara att det kändes mer än bra att vara icke bakis i morrse!
I morgon när alla vanliga går till jobbet börjar jag min " helg ". Jag ska träna och sedan basta och duscha, längtar verkligen! Sedan se vad mer dagen har att erbjuda. kanske hälsa på pappa och biggis som återvänt från varmare breddgrader.
nu smyger sig hungern på igen. jag är så läss på äta men mer eller mindre konstant hungrig. galet.

go kväll på er.

fredag?

fredag men ändå inte. För mig är det mer måndag eller tisdag. ska jobba hela helgen så har ingen fredagskänsla alls. men men. jag hade egentligen tänkt mig till gymmet innan jobbet men latheten tog över och hittade massa annat som behövdes göras så det får bli en annan dag.
jag har i alla fall fått semester v 16. så hoppas på fjällen nu och att någon fler styr upp så..skulle behövas få komma härifrån en stund, vore inte fel.
ahja, jag hade verkligen inte mkt lust att skriva just nu så det blir ett kort inlägg. trevlig helg på er! :)

hurtbullar

idag är min hurtdag. jag har inte mått illa sedan helgen och idag var ju då tanken att pallra mig till gymmet. jag började först med att dammsuga, torka golv och städa toan. sedan mot gymmet, och det var hur skönt som helst. jag ska nog aldrig mer sluta med träning. riktigt härligt även om jag inte alls orkade nånting men. sedan hem och duscha och laga mddag och efter vi ätit drog min älskade med mig ut på en promenad. riktigt skönt det med, något varmare än igår när vi gick då termometern visade -25. hur som helst känner jag mig riktigt nöjd med vad jag åstadkommit under dagen. Och nu sitter jag med kisse framför greys, gamla avsnitt men 21.00 kommer nya osedda, kanon! Daniel är på gymmet och jag hoppas han skyndar sig hem. :)
I morgon ska jag buffra, vilket betyder att jag måste kliva upp tidigt vilket jag inte gjort på väldigt länge nu. så jag håller verkligen tummarna för att de ska gå bra och jag slipper illamåendet. sedan väntar jobb heeela helgen, icket sugen men men.

hej

dålig uppdatering

dålig med uppdatering de senaste dagarna men nu är jag tillbaka.
sen sist har jag hunnit med en helg. fredagen innebar de vanliga illamåendet som sedan gav med sig under kvällen som tur var och jag for till sanna och träffa alla balla brudar. mycket trevligt. lördagen blev det en sväng till stan sedan en middag och inte så mycket mer. söndagen var mest bara soffan och den nya baywatchboxen. tack mitch och pamela för den!
Igår var det kvällsjobb, men det var nog det lugnaste jag varit med om så vet inte om jag kan kalla det jobb, tröttsamt mera men men. nu är jag ledig igen. och idag så var tanken mot stan i stället for jag hem till mamma och vattnade blommor och kollade till katterna. Sedan svängde jag förbi Caroline och kusin Hilda för att busa och fika lite. gull!
sedan for jag en sväng förbi affärn för att fylla på skafferiet och nu har vi nyss tryckt i oss en god middag. idag är en bra dag!

I morgon har jag tänkt ta tag i mitt samvete och hälsa och styra mig själv mot gymmet. ohja.

soliga, underbara dagar. njut.

soffan och jag

igår var åkte jag med pappa och biggan till farmor och farfar, där lämnade de av mig och drog själva vidare till gran canaria. jag fick trycka i mig hemgjord semla och en god middag tillsammans med lillebror och daniel. mums! Efter det var tanken att storhandla. men i stället blev det hem och krypa ner under filten i soffan. illamående och senare fick jag sota för allt ja tryckt i mig.
Idag var tanken att ja skulle jobba på dagis, extrapengar tänkte jag och taggade men icke. magen ville inte va med idag heller utan har i stället mest legat på soffan. dammsugit och träffat sandra en sväng annars inte många knop. och jag måste säga att jag börjar bli rätt läss på mig själv och tvdosan som sällskap. huh..men förr eller senare så och jag hoppas på förr! : )

hejs

sol!

åh, underbar sol! underbart väder ute idag. Sandra drog med mig ut på en promenad och det var verkligen skönt! jag bara längtar tills det blir lite varmare och man kan gräva ner sig i snön och dricka varm choklad och få lite färg på kindern. vår välkomnas!
Igår hämtade vi vår nya bil. den gillas verkligen. tacka vettja nya bilar! så snart ska jag glida in till jobbet och jobba kväll. Efter det är jag ledig tills på söndag, skönt!
hejs!

+

bröllop och annat av helgen

ännu en helg är över. en riktigt trevlig sådan. Fredagen var rätt lugn. Åt igen det jag missat under veckan med sandra och anneli. snacka strunt och så, himla mysigt. sen bar det av till berg en sväng och sedan skjutsa runt rumpan i city för att sedan få somna riktigt skönt.
Lördagen började i stress, utan anledning egentligen. hur som så for dala,pontus och robin och köpte oss en bil som vi ska hämta i morgon, tjoho! Medans tog jag och sandra caddyn för att åka på shopping i vännäs. i 3 nyanser av svart intog vi konsum. Sedan hem till oss och käkade lite lunch. Sedan var det bara att göra sig i ordning för bröllopet. och jisses amalia va vackert de va! rikitgt god middag och trevlig bröllopsfest. Klockan tickade iväg och vips så va klockan ett. jag skulle upp och jobba 7. och jag tog mig upp, men just nu känns mitt huvud som gröt och ögnonen som sandpapper.
Men tack för en superduperhelg!

Lars-Erik & Caroline

 
Champange                          Alla kusiner


      
Ante                                                 Per & Jonas                       

Bröllopstårtan




miss brown och ärtorna

fredag, idag känns det helt okej med illamåendet. fick sånna där armband igår med "ärtor" i som ska ta bort illamående och faktiskt så funkar dom. tack å tack! däremot fick jag panik när jag såg mig själv i spegeln i morse. hade tänkt bättra på brännan lite med sånna där "brunutansolservetter", mycket smidiga men funkade dock över förväntan och jag ser verkligen onaturligt brun ut, dessutom kan jag inte påstå att jag lyckats hundra med att pricka varje fläck, så en aning flammigt, inte i ansiktet som tur var! men innan  i morgon måste jag fixat bort det där så om nån har nåt bra tips så säg gärna till!! haha, sånt här lyckas nog bara jag med!
dagen och kvällen blir nog lugn, solo dessutom. daniel har firmafest. ska nog ta och besöka någon vän eller så..vi ser ju vad kvällen har att erbjuda!

trevlig helg!

uppdatering.
har nu lyckats skrubba bort en del av min tan. så nu känns det lättare att leva igen.
har även provat kläder och allt till i morgon. ljusblå klänning, kilklackar, min nya väska sen är det bara håret som återstår att styra upp..
sitter och ser på slalomen. sverige är ju inte direkt bäst idag...hoho
aja, här kommer lite bilder från i lördags..varsågoda!

Daisy och Alvin

Larssa och Tomas

Nova lär Alba simma

Daniel och Larssa

snörök

äntligen, första dagen mina ben bar mig ut ur denna lägenhet. mormor hade gjort lunch och sedan fick jag låna deras bil för att åka till city i snöoväder för att inhandla kläder till bröllopet. det gick som tur va fort och smidigt värre. sedan blev det en snabb fika med sandra och sannaj, trevlig, dock riktigt äcklig kycklingsallad, hedvigs hörna bjöd upp. men nej tack, aldrig mer. sedan bar det av hemåt. hade sett framemot en myskväll med film och gott med älsklingen men det sket sig för i stället fick han åka tillbaka till stan och snöröja förmodligen hela natten..så jag ska försöka pallra mig till pappa och biggan en sväng i stället.
skulle ju egentligen jobba i morgon, eller buffra. men i morse när chefen ringde kände jag mig inte hundra, gör de inte nu heller så gav bort dom timmarna. ångrar mig en skvätt men får väl jobba arslet av mig senare i stället..

go kväll./e

onsdag

ohmy. jag är så läss på mig själv. så läss på soffliggandet, på alla dåliga program på tv, på illamående och onaturlig sovtid. sov det förra dygnet inte mindre än 18 timmar tror ja. sinnes. men det känns i alla fall lite bättre idag. tack och lov. och tack min älskade som fixar allt medan jag ligger och beklagar mig och mår dåligt. puss!
men nu till något roligare! min kärav vän Sandra är tillbaka i byn. förhoppningsvis får jag träffa henne idag!
I morgon måste jag till staden, klänning till bröllopet måste inhandlas, jag känner viss panik..

ahja, hejs

jisses

Idag skulle jag jobba. jag kom hem vid fyra igår, la mig på soffan. sov till 21.45. gick till sängen sov till 5.30 upp för att försöka få i mig en husmans. i säng igen sov till 9.30 och fick i mig en halv rostad efter det. har även lyckats med en dusch. men jag vill bara spy. dagen kommer förmodligen spenderas i soffan. borde försöka ta mig ut i det underbara vädret men får se. orkar inte skriva så mkt mer just nu, so long.

RSS 2.0