precis

lördagkväll. jobb, 40 min återstår sedan är jag ledig två dagar. solen ser ut att vilja vara med så det känns hur bra som helst. Igår efter jobbet skyndade jag mig till min kära granne och vi gasade iväg till staden igen. ett besök på teg, lite chaffis och sedan hemåt igen medan vi lättade våra hjärtan.

jag skyller allt på dig fast kanske hälften beror på mig.
men du vet ju, bästaste bästa du.

har som tappat det här med bloggandet vet inte alls vad jag ska skriva om..kanske lusten kommer tillbaka vad vet jag men jag tror jag lämnar det tills vidare..hadé!




grönt är skönt

så var ikea avklarat och mer och mer så  börjar ordningen infinna sig i lägenheten våran. men än saknas nån hylla, några tavlor och gardiner. hittade i alla fall allt jag tänkt mig + lite till på ikea så är mycket nöjd över det.

varit ledig sen måndagkväll. igår var det storstädning och tvättning och på kvällen ett stadsbesök med sandra och cissi.
idag har det inte alls blivit mkt gjort. en promenix och besök i sandras nya grotta och sen ballkongen och så nu middag i penglund. Ikväll hoppas jag få borra lite och få upp nån hylla och de..

jobb fre+lörkväll inte så taggad men varför inte ? det blir nog bra.

lev och må!


dvala

heligamammasdragandedragningskraft dra mig upp ur denna dvala. jag minns inte sist det var så här slitet, måste varit någon på den tiden man var bakis. men det här känns fan värre. sovit ca 30 min i natt. så mycket sjuuuuuuuuuuuukt. jag är läss, irriterad, tröttare än någonsin och final countdown dunkar fortfarande i mitt huvud och jag vill bara hem och sova.

uppdateringen har varit dålig på slutet. vi har fortfarande ingen strömkabel till våran dator så. vi börjar komma i ordning i lägenheten och på tisdag bär det av till älskade ikea. ni som inte kikat förbi är varmt välkomna. lite småfix kvar med hyllor, tavlor m.m.

min kära vän från söder har återvänt och styrt upp statusen på grannskapet i topp. galet och så fantastiskt kul!
Igår styrde vi även upp varsin ny kalufs, det var minst sagt en upplevelse men jag är nöjd. jag saknar verkligen mitt långa hår. vi hann även styra lite shopping igår fast jag inte alls har råd. så som de ska va.

nu ska jag återgå till mitt arbete. jag räknar sekunder tills jag är hemma i sängen eller varför inte vår otroligt sköna soffa?
ja tack.

RSS 2.0