klart

snart klaaaart! så fruktansvärt skönt. igår flyttade vi alla grejjer fick massa bra hjälp så det gick snabbt. min rygg dog dock så sedan blev det en tidig kväll. upp tidigt i morse igen för att städa ur den gamla lägenheten. fick hjälp av daniels mamma tack och lov annars hade jag inte varit klar än! men nu är det gjort och nyklarna är lämnade till u.

nya lägenheten är bättre än vi trodde. dom har tapetserat, målat, bytt golv, nya köksluckor är på väg så jag är nöjd. idag kom även vår nya soffa som var större än väntat och gick inte in men pontus styrde upp med traktor så in kom den! har inte hunnit se hur det blev än eftersom jag ikväll har äran att vara barnvakt till käre kusin. hon verkar inte riktigt se det roliga med det och envisas med att inte somna utan i stället leka tittut eller sjunga lite..men det gör mig inget, gulledu.

i morgon är det valborg och ett år sen jag träffade min älskade.
hur våren ska sjungas in osv har jag ingen aning om, skulle kunna tänka mig en rätt lugn valborg men det visar sig väl.
I morgonbitti har jag iaf bokat tvätt tid så det ska styras upp sen en massa fix i lägenheten skulle jag tro. det roligaste kvar nu.

god kväll på er.

flytt

snart bär det av, i morgon får vi nyckeln till nya lägenheten. ska bli så skönt att få komma till en kliniskt ren lägenhet där vi kan bre ut oss hur mycket som helst, men tror det kommer se himla tomt ut eftersom vi inte har så särskilt mycket möbler..men det ordnar sig nog. på onsdag kommer våran nya soffa, mysmys.
just nu är det endast sängen och tvn kvar och allt porslin och tjaffs som ska ner i kartonger, detta ska göras ikväll..helst på en timme. haha ikväll ska jag också hinna deklarera,betala hyra, klä på soffan( har tvättat klädseln, mycket behövligt), åka och hämta mer kartonger och så packa sen se hockey..lite tidsoptimist måste man vara ibland.

just nu sitter jag på bibblan på jobbet. väntar på att daniel ska sluta så jag kan åka med han hem..innan de ska jag nog unna mig en solning..
var och gjorde nytt ultraljud idag, går inte att beskriva känslan men otroligt häftigt var det. så nu hoppas jag bara tiden rusar iväg och du kommer ut.

det var allt för mig, när vi flyttat ska vi dra fram min gamla dator som jag hade när jag bodde i stan eftersom våran bärbaras strömkabel stejkat så får den gamla duga tills vidare.

hejs

rockan 2 ?

underbara väder. jag bara väntar på grönt gräs, blommor och att få gömma bort alla vinterkläder så långt bort det bara går. barfota dygnet runt överallt. ja, allt som har med sommaren att göra får gärna skynda på ännu mer.
Igår tog vi oss an första grillmiddagen i år. Vi och Sandra och Pontus styrde upp kött, pommes och b-sås! mumms säger jag bara. risken finns att det blir en repris ikväll men då med majs,fetaost,kyckling m.m. m-m-m.
Efter vi grillat här i penglund så begav vi oss mot teg till anton och antonia, lite förfest och sedan vidare mot droskan som bara lurade oss alla på 200 spänn. det var inte ett dugg värt det så jag david och sandra for och käkade på max i stället. förväntningarna sen i fjol var nog aningens för höga..


Idag så tog vi tag i packningen när vi vaknade. plockade ner allt från förnster och väggar men fortfarande har vi köket och badrum kvar men det ska nog hinnas. men lägenheten ser ut som skit så vi tillbringar så lite tid som möjligt där just nu..
Lite senare susade jag dala och sandra in till stan för att besälla vår soffa så på onsdag får vi hämta den, yes!

just nu tvättar älsk bilen och jag har suttit i solen en stund..längtar mest efter grillningen..jummie!

trevlig kväll.

vår

sol,värme så fruktansvärt härligt. kikade även på vädret för ett tag sen och det såg ut som det skulle fortsätta hela helgen, super! även om vi skulle behöva skitväder så vi tog tag i packningen i stället. men jag gjorde ett ryck idag och nu är det nästan bara kök och toa kvar. inte så bara kanske men..det löser sig.
annars har jag faktiskt ingen aning om vad det blir i helgen och det känns mest skönt..

valborg snart. 1 år sedan och det är helt galet vad fort tiden går.
inga planer där heller, det löser sig.

föresten så var sanna och sussi förbi mig här om kvällen i strand. riktig trevligt!
vi kom överens om att styra upp "syjunta" och jag står som förste inbjudare men de
blir efter vi flyttat. jag taggar!

näe, hej på er.

lotto

igår var nog min turdag. 1:a på listan självklart ultraljudet där vi fick se vår lilla knodd sprattla runt men den ville inte riktigt som barnmorskan och var svår att mäta så därför får vi göra ett till ultraljud nästa vecka. (glädje) Annars såg allting bra ut och tårarna var nära redan där. obeskrivligt.
2:a var tidigare på dagen då jag pratat med vår nya hyresvärd om vi kanske skulle kunna få nyckeln någon dag före 1 maj och det fixade hon så på tisdag bär det av. Sedan så kom jag på att jag glömt fråga om ungdomsrabatten vi hört om så jag ringde upp och visst fixade hon det med så 1500 billigare hyra, det är billigare än vi har nu! helt klart 3:a.
Sedan bjöd farmor på middag och det gjorde inte alls dagen sämre, tvärtom. jag tycker synd om mina barnbarn den dagen jag ska bjuda dem på middag för den kommer aldrig komma upp i farmors klass.
Vi var också och kollade på en soffa igår igen och bestämde oss för den. en svart/grå trea med divan. så fantastiskt skön!
den 12 maj bär det av mot ikea också.
just nu kan jag inte klaga på nåt f(örutom att vintern inte vill släppa taget. ge mig sommar!)

här kommer lite bilder från helgen..viktor 20 år.

   

 

blå blå blå

söndag och jag är sliten som om jag supit hela helgen. mycket märkligt men.
Fredagen var som sagt bara lugn. lördagen vaknade vi jättetidigt för att vara helg. 8.00. jag gick upp och bakade scones och vi mumsade i oss frukost. sen för att fördriva tiden for vi till stan för att kika på soffor och i morgon ska vi nog fara och beställa en. sedan så var det viktor som fyllt 20 som styrde upp partaj. vi for dit redan vid två och satt ute på altanen och glassade sedan käk på blå och fest med badtunna kvällen lång. väldigt trevligt.
Imorrse när vi vaknade kändes det som om jag blivit överkörd av en buss tre gånger. men vi tog oss ändå ut på en promenad som inte alls var särskilt lång men ack så jobbig. Efter det snurrade vi runt på byn lite, käkade för andra gången på blå. och nu sitter jag hos pappa och biggs som ska bjuda oss på blå för tredje gången. (nädå, vi är varken feta eller lata vi inte. gjorda av pengar är vi också.hoho)
I morgon är det buffring som gäller och början på min 5-dagarsvecka(vilket är väldigt ovanligt för min del), tyvär bara några fjuttiga timmar eftersom vi ska på ultraljud. sen bjuds det på middag hos farmor. mummsi.
annars så inväntar jag flytt! hejsvejs

helg

helgen är här igen, den här veckan bara försvann. men det gör mig inte så mycket. har hunnit vara riktigt ledig, börja packa ihop alla våra saker så vår lägenhet nu ser ut som ett bombnedslag, mysa med darling och ha det bra.
Idag var vi en sväng till stan och jag köpte en jeanskjol som jag spanat in igår, en tröja,solglasögon trillade också med. annars ännu en slappardag och nu sitter jag i strand hos mami. vår dator är utan kabel igen så jag passar på att snoka runt lite här. Kvällen kommer nog inte innebära allt för stora äventyr vilket inte gör mig så mycket.
I morgon är det 20-årspartaj som gäller. VIktor bjuder till. blir kanoners.
annars så ultraljud på måndag, vi ska försöka hitta oss en soffa innan vi flyttar och jag hoppas på massor av värme och soool!

adjö

sjukstuga

än en gång håller vi sjukstuga här hos oss men den här gången är det inte jag som drabbats utan älsklingen. dessutom av den värre sortens magsjuka med feber och allt och gud hjälpe om jag blir smittad, det blir förmodligen min död. haha
men nu förstår jag i alla fall hur himla tråkig jag varit under mina illamåendedagar och har nu förståelse för om han bara vill ligga i sängen hela dagen. Jag själv har inte åstadkommit allt för mycket idag. I morrse trodde jag att jag också blivit smittad men så var det inte som tur va. Ullet kikade förbi en sväng och vi taggade för flytt! 2 veckor kvar, jag börjar bli stressad och hoppas få ett il ikväll till att packa.
Sen så tog jag fram min gamla svarta pärla, cykeln. tog mig en tur runt byn och handlade lite nödvändigheter och lite mindre nödvändiga som en tidning till mig själv som jag ägnade resten av eftermiddagen åt. Sen middag med mig själv, hur tråkigt som helst och jag blev genast påmind om hur det var att sitta på 17B ensam så gott som varje middag. 
Nu ska jag kika lite tv sen försöka ta mig en promenad.
go kväll.

done

ledig idag och en vecka framåt. rena rama påsklovet. hoppas vädret håller i sig.
Idag har jag i alla fall hunnit med en del..
- promenad
- besök hos anneli på the kiosk
- beställt framkallning till massa gamla bilder
- börjat packa ner våra saker i flyttkartonger
- lagat middag
- promenad igen
- vart i penglund en sväng
så nu blir det nog inte så mycket mer. jag är sjukligt sugen på en stripsmeny men det blir inget med det utan ska försöka hitta något nyttigare att tugga i mig.

tiden går fort och det gillas verkligen! +++

30 graders

30 grader i solen. jag älskar det! när man sitter i solstolen och blundar kan man verkligen drömma sig bort till sommaren. och äntligen äntligen känns det som den är på väg.
Igår,påskdagen var vi till pappsen och satt ute där och hade det bra i solen och bjöds sen på god mat. Senare hade vi tänkt oss på bio men eftersom jag var väldigt pessimist till fast and the furios så ställde vi in och for i stället till berg. Sedan fick vi en idé om att grilla och en om att baka kladdkaka så vi slog ihop dom och for hem till oss och slängde ihop en kladdkaka och packade ihop allt grillbart vi kom åt och begav oss till gammgårds för att grilla. och oj vad vi åt. mys.
Idag visade termometern på 9 grader redan då vi vaknade så vi klädde på oss och tog en promenad sedan körde vi upp till penglund där jag mest suttit på altanen och haft det bra. medan älsklingen varit duktig och tvättat bilar, bytt till sommardäck och sånt. sen är jag så nöjd för att jag för första gången på typ 3 månader tycker kaffe är gott igen, inne på min 3 kopp snart! hurra.
Senare så ska vi till Alvin på 2-års kalas och gratta store herrn! hurra hurra

nu ska jag leta fram lite bra musik och få ännu mer sommarkänsla. adios.

påskafton

min påsk so far började med lite jobb. och igår när jag kom hem så begav vi oss norrut på en liten roadtrip med sandra och pontus, så långfredagen firades mest i bilen och någon timme i piteå. tack och lov slapp jag köra för dimman ute och dimman av trötthet i mina ögon var inte lindrig.
Idag trodde nog alla på sol och ändå vaknade vi till grått trist väder. men vi begav oss ändå rätt tidigt till örträsk till daniels föräldrars stuga som vi planerat och ju längre vi kommer desto finare blir det så innan vi var framme var det klarblå himmel och sol, underbart. vi pimplade och daniel fick två aborrar vi andra ingenting sen grillade vi satt ute i solen och bara hade det bra. Sedan fick vi god middag och den härliga känslan på kinderna som man får när man varit ute en hel dag var ett faktum. Sedan styrde vi hemåt och nu sitter jag här hemma med kissemissarna och daniel är hos pontus. jag är redan trött men har bestämt mig för att försöka hålla mig vaken till någon film eller så.
hoppas på mer sol i morgon, so long.

     
roadtrip                                   aborren                   stek                             ah!

påsk

idag börjar påskhelgen,inte riktigt för mig men ändå. jobbar i morgon sen långlång ledig!
vi har just varit och snyltat middag hos mamma och snott en kabel hos min bortreste morbror så jag kan nörda lite dator.  har också hunnit med att handla lite och svänga förbi hos sara,tomas,nova och alvin. och dessutom jobbat idag. åkte buss hem vilket inte händer så ofta längre och jag klarar verkligen inte av det, jag blir så irriterad så fort någon plingar och ska kliva av. och idag hände det verkligen på varenda hållplats. tog nog en timme att ta sig hem. så ursäkta mig miljön men nej tack.

eftersom jag inte skrivit på länge nu så blir detta lååångdraget. vi flyttar snart! jag är stressad men ack så nöjd. 1 maj bär det av vilket är om typ 3 veckor. så det är bara att börja packa så ullaBee kan packa in sitt. I nya lägenheten är ett sovrum nytapetserat men det andra måste vi göra. Sen har dom bytt något golv och ska byta köksluckor så det blir nog finfint hoppas jag. dessutom flyttar våra katter ut, dom ska bli utekatter har jag bestämt och jag hoppas dom går med på det.

annars så är jag bara så ruskigt avis på alla som åker till fjällen idag. när jag blir stor ska jag ha en stuga i fjällen dit jag och min familj kan åka varje lov och allt och bara vara. det ska jag.
Blev idag så himla sugen på en utomlandsresa så jag vet inte vad, är så läss på det här skitvädret. ge mig sommar!!

well well..nu tog min blogglust slut. en lugn tvkväll väntar sen jobb i morgonbitti.
Glad Påsk !


fredagkväll

jobbhelg, är det inte underbart då säg?
men jag har ändå bara väntat de senaste dagarna på att få den bortgjord så den är så välkommen så..
ikväll är älskling med tomas,sara,hannah,urban på hotellet och njuter av god mat och trevligheter, kanske att jag
pallrar mig dit efter jag slutat för att få lite socialt umgänge denna helg.

annars händer inte mkt just nu, jag vill flytta men det verkar ju dröja evigheter.
och allt vi tar i går sönder. dator, dammsugare, vi har inget varmvatten längre, behöver jag fortsätta?
har inte alls lust med såna tråkiga utgifter just nu. däremot är ikea väldigt lockande...

jag har ett sjukt snusbegär så idag fick jag med skammen i kroppen köpa mig en dosa onico, godare än jag trodde men långt ifrån samma sak. men det är alltid nåt så kanske slipper det där sjuka snussuget i slutet av konsumkön varje gång. ja tack.

de va det. lite uppdatering i alla fall. trevlig helg på er.

RSS 2.0